Турция до голяма степен успя да постигне целите, поставени пред

...
Турция до голяма степен успя да постигне целите, поставени пред
Коментари Харесай

Ердоган: Турция успя да постигне повечето от целите си за 100-годишнината от основаването й

Турция значително съумя да реализира задачите, сложени пред републиката във връзка 100-годишнината от основаването й. Това съобщи през днешния ден пред турския парламент президентът Реджеп Тайип Ердоган, предадоха турските медии.

До огромна степен сме постигнали задачите, които желаеме да реализира страната ни и народът ни през 100-годишнината на нашата република. Въпреки сериозните тествания и световните рецесии, които страната ни изживя през последните 10 години и които доведоха до закъснение в някои области, това не са проблеми, които могат да навредят на мащаба на нашите достижения. Годината 2023 е и знак на нашата двайсетгодишна работа (на ръководещата Партия на справедливостта и развиването на Ердоган - бел. ред.), сподели той в тирада пред съпартийците си.

Според Ердоган точно това прави исторически значими идните президентски и парламентарни избори, които ще се проведат през идващите месеци.

Нито едни избори в живота ни не са били лесни. Подготвяхме се и участвахме във всички избори с огромна битка, увереност и старание и с помощта на Бога успяхме да излезем спечелили на всички избори, сподели турският водач, представен от Българска телеграфна агенция.

Турският президент също по този начин съобщи, че Анкара е " способна да трансформира международните катаклизми в основа за личен пробив ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР