Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че газопроводът Турски поток

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че газопроводът Турски поток
Коментари Харесай

Ердоган обяви, че Турски поток ще заработи от 8 януари

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че газопроводът " Турски поток " ще бъде пускат в употреба на 8 януари в Истанбул, заяви в. " Миллиет ".

Ердоган сподели това на церемонията по откриването на европейския сектор от Трансанадолския газопровод / ТАНАП/ в Ипсала в окръг Одрин.

" Разбира се, ние имаме още една доста значима стъпка, която ще създадем. На 8 януари в Истанбул ще пуснем в употреба газопровода, наименуван " Турски поток ", сподели Ердоган, представен от ТАСС.

По-рано представителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че визитата на съветския президент Владимир Путин в Турция се възнамерява за първото десетдневие на януари, отбелязва ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

На 19 ноември съветският тръст Газпром заяви, че приключва подготвителните действия за стартирането в употреба на газопровода " Турски поток ", което съгласно графика би трябвало да се случи до края на 2019 година. В момента с газ са запълнени двете линии, като се стартира от крайбрежните обекти към съветския град Анапа до приемния терминал, ситуиран край селището Къйъкьой на турското крайбрежие.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР