Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща да си извади поуки

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обеща да си извади поуки
Коментари Харесай

Ердоган обеща да си извади поуки от изборите за кмет на Истанбул

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган даде обещание да си извади поучения от " посланията, изпратени от народа ", по отношение на избирането за кмет на Истанбул на Екрем Имамоглу от главната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП).

Това е първата обществена поява на президента Ердоган след съкрушителната загуба на претендента на ръководещата партия за кмет на Истанбул на повторението на изборите на 23 юни, означават АП и Българска телеграфна агенция.
Празненства и величествен протест в Истанбул след успеха на Имамоглу Имамоглу завоюва с обещанието, че всичко ще бъде доста хубаво и цяла нощ града танцува
Ердоган, който се обърна пред депутати от неговата Партия на справедливостта и развиването (ПСР) още веднъж поздрави Имамоглу, който завоюва кметските избори в неделя с поддръжката на 54,21 на 100 от гласоподавателите.

Нямаме лукса да пропуснем около ушите си и да пренебрегваме посланията на хората, уточни турският държавен глава.

Той уточни, че неговата ръководеща партия, която ще има съвещание по-късно през днешния ден, ще откри какви са били " пропуските, различията и грешките " й и ще търси способи, с цел да поправи всичко това.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР