Турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който участва днес чрез видеоконферентна

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който участва днес чрез видеоконферентна
Коментари Харесай

Ердоган: Всички страни трябва да участват в борбата с пандемията

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган, който взе участие през днешния ден посредством видеоконферентна връзка в изключителната среща на Г-20, отдадена на пандемията от Ковид-19, насочи по-късно апел към всички страни да вземат участие в битката с пандемията, съобщи Анадолската организация, представена от вести.бг.

Трябва неотложно да пристъпим към деяние, по този начин както направихме по време на световната финансова рецесия, съобщи Ердоган в изказване след присъединяване си в срещата.

Докато цялото човечество умерено си поеме мирис, приканвам всички страни заслужено да вземат участие в битката с тази световна здравна рецесия, сподели Ердоган. Важно е всички национални ограничения, които ще вземем, да са в сходство с разпоредбите на

Световната здравна организация и да предизвикват интернационалното съдействие, уточни той.

Ердоган сподели, че би трябвало да се споделя опитът за контрола на епидемията и диагностицирането и лекуването на заболяването. Той посочи, че пандемията от ковид още един път е посочила значимостта от съдействие и дух на съгласие в Г-20.

В този развой ние сме длъжни да бъдем водещи, да поемем отговорност и да покажем съдействие в световен мащаб, уточни турският президент.

Ние виждаме, че в битката с пандемията даже редица развити страни претърпяват съществени компликации. В този развой би трябвало да активизираме финансови източници за филантропична помощ, ориентирана към засегнатите от война региони и към общностите в риск.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР