Турският президент Реджеп Ердоган ще проведе видеоконферентен разговор с лидерите

...
Турският президент Реджеп Ердоган ще проведе видеоконферентен разговор с лидерите
Коментари Харесай

Меркел, Макрон и Ердоган ще разговарят по видеоконферентна връзка

Турският президент Реджеп Ердоган ще организира видеоконферентен диалог с водачите на Германия и Франция на 17 март, поради опасенията към смъртоносния ковид, заяви Deutsche Welle Turkish, представени от БГНЕС.
Предвиждаше се Ердоган да се срещне с френския президент Еманюел Макрон и с немския канцлер Ангела Меркел, с цел да обсъдят ситуациуята към сирийската провинция Идлиб, където предходната седмица беше оповестено ново преустановяване на огъня, рецесията с бежанците и връзките сред Турция и Европейски Съюз.
Загрижеността за разпространяването на COVID-19 принуди срещата на върха да бъде проведена посредством видеоконферентна връзка, за разлика от в началото плануваното – да се организира в Истанбул, заяви DW.
Световната здравна организация (СЗО) разгласи в петък, че Европа се е трансформирала в " новия епицентър " на пандемията на ковид.
Турция съобщи в петък, че стопира полетите до и от девет европейски страни, в това число Германия и Франция до 17 април, за да спре разпространяването на ковид.
В Турция са регистрирани общо пет случая на COVID-19.
 
Всичко за ковид следетете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР