Ливърпул официално назначи Арне Слот за нов старши-треньор на тима,

...
Ливърпул официално назначи Арне Слот за нов старши-треньор на тима,
Коментари Харесай

Ливърпул официализира Арне Слот, Салах остава на Анфийлд

Ливърпул публично назначи Арне Слот за нов старши-треньор на отбора, оповестиха от клуба преди минути. Той ще стартира публично своята работа на “Анфийлд ” на първи юни 2024 година.

Тогава нидерландецът би трябвало да получи и публично позволение за работа в Англия, което е належащо, откакто Англия напусна Европейския съюз.

45-годишният ментор ще размени отпред на мърсисайдци Юрген Клоп, който през вчерашния ден за финален път води “червените ” в Премиър лийг при успеха с 2:0 над Уулвърхамптън. След срещата самият немец разгласи назначението на Арне Слот за собствен правоприемник.

Арне Слот идва на “Анфийлд ” след три години отпред на Фейенорд, в които един път завоюва купата на страната, изведе тима до край в Лигата на конференциите, където загуби от Рома на Жозе Моуриньо, а на два пъти бе избиран за треньор на Ередивизие за сезона. Интересен факт към самият Слот е това, че в досегашната си кариера като футболист и треньор той в никакъв случай не е работил отвън рамките на своята татковина и това ще бъде първото му отвън рамките на Нидерландия.

Мохамед Салах удостовери, че ще остане в Ливърпул и през идващия сезон. Той направи това с пост в обществените мрежи.

Около бъдещето на египтянина имаше много въпросителни заради обстоятелството, че той скоро ще влезе в последните 12 месеца от контракта си. Към Салах имаше сериозен интерес от клубове от Саудитска Арабия през предходната акция.

През този сезон той означи 25 гола и направи 14 асистенции в 44 мача във всички шампионати.

" Знаем, че трофеите са значими и ще създадем всичко допустимо това да се случи през идващия сезон. Нашите почитатели го заслужават и ще се борим ", написа Салах.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР