Турски ТИР едва не убил на място двама души в

...
Турски ТИР едва не убил на място двама души в
Коментари Харесай

От последните минути: Турски ТИР едва не размаза пловдивски бус на Е-79 между Монтана и Враца /снимки/

Турски ТИР едвам не умъртвил на място двама души в злополука на интернационалния път Е-79 сред Монтана и Враца, типа първо кореспондент на организация BulNews.
Камионът е пътувал към София, когато тръгнал да заобикаля дупка близо до село Бели Извор и влезнал в насрещното. В противоположната посока пътувал пловдивски бус „ Мерцедес “, в който имало двама мъже. За да избегне челния конфликт водачът на микробуса се забил в мантинелата, само че все пак камионът се блъснал в лявата му част, като счупил предното стъкло и нагънал ламарините по цялата дължина на возилото.
За благополучие ранени при случая няма, само че буса е със съществени материални вреди. Мъжете в него пътували към язовир „ Огоста “ край Монтана и в този момент се ядосваха за провалената отмора.
Турският водач траял пътя си и спрял на отбивка чак преди Враца. Проверка с дрегер сподели, че нито един от участниците в злополуката не е използвал алкохол.
Скоро на същото място стана друга злополука с ТИР и микробус, като повода и тогава беше дупката в платното в посока Враца.
Пътуващите по Е-79 да минават с нараснало внимание през този сектор, защото трафикът е усложнен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР