Турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open 2018 Пол Макнами

...
Турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open 2018 Пол Макнами
Коментари Харесай

Пол Макнами: Участието на Вавринка бе изненада както за него, така и за нас


Турнирният шеф на DIEMA XTRA Sofia Open 2018 Пол Макнами призна, че присъединяване на Стан Вавринка в конкуренцията е била голяма изненада за всички, съобщи кореспондент на БГНЕС. В последния вероятен миг носителят на три трофеи от Големия шлем размени първата ни ракета и първенец от мината година Григор Димитров, който се отхвърли от присъединяване заради травма.

„ Мисля, че Стан бе също толкоз сюрпризиран, колкото бяхме и ние. Това обаче, което той направи, присъединявайки се в последния миг, значи доста за нас. При диалога ми с ATP те ми обявиха, че не помнят по кое време за последно е било употребявано правилото за „ изключителна промяна “. Определено имахме шанс, тъй като Стан отпадна рано в Мелбърн, а идната седмица ще играе на шампионата в Ротердам и самият той реши, че ще е добре да изиграе няколко мача тук, с цел да натрупа игрови темп. Наистина сме му признателни и се надяваме, че публиката ще бъде в залата и по този метод ще поддържа шампионата, тъй като нашето предпочитание е тази конкуренция да остане в София “, разяснява Макнами по време на днешния чоп за главната скица на шампионата, който ще се организира от 4 до 11 февруари в столичната зала „ Арена Армеец “.

Като лидер в схемата Вавринка ще стартира непосредствено от втори кръг, като негов противник ще е спечелилият от дуела сред първенеца на България на закрито Александър Донски и квалификант. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР