Turkish Airlines вече оперира полети и до Шарджа – една

...
Turkish Airlines вече оперира полети и до Шарджа – една
Коментари Харесай

Turkish Airlines вече лети и до Шарджа

Turkish Airlines към този момент оперира полети и до Шарджа – една от най-посещаваните туристически дестинации в Обединените арабски емирства (ОАЕ). Градът е 307-ата дестинация от непрекъснато възходящата маршрутна мрежа на самолетната компания. Новите полети ще се извършват от Истанбул, а с изключение на до Шарджа, Turkish Airlines лети до още две места в ОАЕ – Абу Даби и Дубай.

На специфична откриваща гала Ахмет Олмущур, основен маркетинг шеф на Turkish Airlines, съобщи: „ С летище Истанбул стартира нова епоха за турската авиация и туризъм. С толкоз величествено място за наш нов дом, имаме и несравнимото преимущество да разширяваме маршрутната си мрежа по-бързо. Затова сме щастливи, че с изключение на до Абу Даби и Дубай, към този момент летим и до трета дестинация в ОАЕ – Шарджа. “

Избраният за столица на културата на арабския свят през 1998 година, град Шарджа е крайбрежна дестинация, надалеч от горещината на пустинята, и третият по величина и население град в ОАЕ. Модерен, само че древен, оживен, само че спокоен, Шарджа притегля пътуващите с богатата си история, просвета и стопанска система.

С новия полет дестинацията става още по-достъпна и за българските пасажери. Те могат да се възползват от ежедневните къси нощни полети от София до Истанбул и след прехвърляне на новото летище да посетят Шарджа.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР