Туристите от Русия трябва да продължат да идват в Грузия,

...
Туристите от Русия трябва да продължат да идват в Грузия,
Коментари Харесай

Грузинският президент прикани руските туристи да продължават да идват в страната

Туристите от Русия би трябвало да продължат да идват в Грузия, тъй като обичат тази страна, а политиците би трябвало да вземат решение проблемите. Това заяви в неделя грузинският президент Саломе Зурабишвили в изявление за Euronews, представено от TACC и " Фокус ".
" Туристите би трябвало да продължат да идват, тъй като обичат Грузия, а политиците би трябвало да вземат решение проблемите, които стоят в основата на случая. Решаването на този въпрос допуска сливане на териториите на Грузия и все пак това не би трябвало да визира туристите, популацията и мирната среда, която (е налице) в Грузия, " сподели тя.
Руският президент Владимир Путин подписа в петък декрет, съгласно който от 8 юли ще бъде наложена краткотрайна възбрана за пътнически полети с Грузия.
Беше предложено на туроператорите и туристическите сътрудници " по време на възбраната да се въздържат от продажба на жителите на туристически артикул, който планува превоз (включително търговски полети) на жители от територията на Руската федерация до територията на Грузия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР