Туристите, които наводняват градовете и бреговете на Стария свят по

...
Туристите, които наводняват градовете и бреговете на Стария свят по
Коментари Харесай

Червената жега в Европа уби Зеления дневен ред

Туристите, които наводняват градовете и крайбрежията на Стария свят по това време на годината, бягат и анулират резервации. Да се ​любувате на антични камъни и монументи в горещината от 40 градуса по Целзий и повече е подозрително наслаждение, в случай че не и смъртоносно. Топлинният и слънчевият удар могат да бъдат съдбовни. Европейците, въпреки и да не са далновидни, са практични в всекидневието. Трудно ще се навият да мрат от жегата, любувайки се на Акропола или римските руини, та даже и за огромни пари.

Туристическата промишленост плаче с горчиви сълзи (руските туристи, в случай че не бяха рестриктивните мерки, биха могли да изпълнят касите), само че не вижда излаз: не може да направи нищо друго, с изключение на да раздава вода и ветрила.

Достопочтените побелели синоптици споделят, че ще става още по-лошо и изясняват нещо за „ термичния купол “ и неподвижността на „ въздушните маси, пристигнали от Сахара “, само че в действителност казусът, както нормално в Европа, въобще не е от кое място и от кое място духа вятърът, а че през последния четвърт век всичко, обвързвано с опазването на природата, е предоставено преди всичко на предприемачи, и второ, на простодушни простаци.

Споразуменията от Киото, които, както ни споделиха, трябваше да контролират излъчванията на парникови газове, се оказаха нещо като пирамида. Страната, чиито квоти за излъчвания са несъразмерни, може да ги продаде на страната, чиято промишленост надвишава квотите. Търговията с отработени газове беше дадена в частни ръце, беше належащо единствено да се заплати Данък добавена стойност в хазната.

Усещането, че създателите на Протокола от Киото са злонамерени, защото правилото, че сумата не се трансформира от смяна на мястото на термините, остана неусвоено за тях. Всъщност какво значение има коя страна и какъв брой надвишава (или обратното) прословутите квоти, в случай че атмосферата, вятърът и въздушните маси, които се движат, не знаят, че има граници?

Но това беше единствено интродукция. Първо деяние стартира със соло за озоновата дупка, която безусловно щеше погълне всичко живо, пускайки съдбовни за растителността дози ултравиолетови лъчи. Викът " Майчице, всички ще умрем! ", стигна чак до стратосферата. Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Албърт Гор даже направи филм и завоюва Нобелова премия за него в номинацията " За мир ". Апокалипсисът не се случи. Но нищо не може да спре глобалистите.

Няколко години по-късно те издигнаха тезата за „ необратимото изменение на климата “, в случай че човечеството не спре да яде месо, не премине на различен превоз, в случай че не спре да пере и даже да готви. Защото всички тези ежедневни дейности носят ужасни промени. Да спасим природата? Или да пуснете водата в тоалетната и да прекарате спомагателни две минути под душа? Беше решено европейският " златен половин милиард " да бъде подложен тъкмо пред такава алтернатива.

Решиха да разпространяват концепцията посредством “екоактивисти “ и започнаха всеобщо да влагат във финансирането на разнообразни зелени групи, помагайки им да станат партии и да ги трансформират в политическа мощ със забележителна електорална тежест.

В резултат на това те получиха Грета Тунберг като централна фигура на пиара и същото немско федерално държавно управление, където зеленият началник на външното министерство се оплете както в историята, по този начин и в геометрията. Няма и минимум съображение да се съмняваме, че познаването на естествените феномени и владеенето на екологични материали са почти на едно и също равнище. Ето за какво, да вземем за пример, управляващите на Хесен, въодушевени от концепцията за екология в жанр Бербок, взеха решение да изсекат две хиляди хектара гора, с цел да създадат всичко вятърни мелници.

Във Франция не управляващите (все още), а публични персони - почитатели на Грета Тунберг - са осакатили хиляди ябълкови дървета. Защото фермерът ги полива малко повече от нужното и употребява дизеловия си камион малко по-често за събиране на годишна продукция.

Но това са, по този начин да се каже, локални проблеми. Има и една постоянно срещана преживелица - за тяхна огромна изненада глобалистите схванаха, че зеленият преход не е да возиш Грета на яхта през Атлантика, а цялостно преструктуриране на всичко, в това число и на фабричните здания. Например. А материалите и ресурсите идваха от... тъкмо по този начин, Русия. Както и енергоносителите. Цената и на двете по отношение на недостига скочи съвсем до мястото, където виси " термичният купол ". Следователно, откакто са пресметнали разноските, те стартират да се отхвърлят от екологичната гигантомания.

И това е единствено началото на разрушаването на пирамидата от неистина, нелепост и лакомия.

В тази връзка, в случай че всички тези неудачници можеха да мислят най-малко няколко крачки напред, те, първо, щяха да се извърнат към съветския опит и хрумвания в региона на екологията, и второ, в случай че потеглиха по пътя на циклопското харчене, щяха да се запитат от кое място идва електричеството, газта и всичко останало. Но не стана, не се получи. А ние ще оберем лукса и изобилието на нашите запаси. Водните запаси са неизчерпаеми. Имахме шанс и с геологията, и с географията.

И ние съчувстваме на задушаващата се Европа, с всичките й антични камъни, несъмнено, само че също по този начин ви подсещаме, че простакът прави всичко неправилно. Е, съветваме ви да изпратите Бербок, макар жегата и празниците, да довърши образованието си. Да се отстранен пропуските в обикновените познания. А на прилежащото бюро евентуално към този момент я чака Грета Тунберг.

Към глобалистите: в случай че имате проблеми, не се колебайте да се свържете с нас. Ние постоянно ще помогнем със съвет. Но не разчитайте повече на нашата вода и други запаси.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР