Тунинг специалиста BRABUS анонсира основната си премиера за тазгодишното автомобилно изложение във

...
Тунинг специалиста BRABUS анонсира
основната си премиера за тазгодишното
автомобилно изложение във
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: Чудовището BRABUS G V12 900 ONE OF TEN

Тунинг експерта BRABUS анонсира основната си премиера за тазгодишното автомобилно ревю във Франкфурт и по всичко наподобява, че компанията е сътворила една от най-впечатляващите разработки в цялата си история.

От компанията разясняват, че новият BRABUS G V12 900 "ONE OF TEN " е най-мощното SUV в света, оборудвано с 12-цилиндров мотор. Като доказателство за това анонсират, че внушителният всъдеход обещава максимална мощ от 900 конски сили и максимален въртящ миг от 1500 Нм.

Внушителен и като размери, и като мощностни параметри, BRABUS G V12 900 "ONE OF TEN " тежи 2660 кг, само че това не му пречи да бъде в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за единствено 3.8 секунди и да разви максимална скорост на придвижване от 280 км/ч (електронно ограничена).

Освен на динамичните и скоростни върхове, при създаването на G V12 900 "ONE OF TEN " от BRABUS са заложили съществено и на външния тип на автомобила. Колата е оборудвана с BRABUS WIDESTAR екстериорен пакет, BRABUS "PLATINUM EDITION " 23- или 24-цолови джанти, окачването е напълно ново адаптивно, а интериорът демонстрира най-доброто, което е в положение да предложи тунинг компанията.

Базовата цена на BRABUS BRABUS G V12 900 "ONE OF TEN " е избрана на 605 055 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР