Тунджай Филипов е употребил огромно количество алкохол, преди да стреля

...
Тунджай Филипов е употребил огромно количество алкохол, преди да стреля
Коментари Харесай

Стрелецът от Шекера: Изпих 15-16 литра бира, а той опипваше сестра ми! Тогава взех пистолета!

Тунджай Филипов е използвал голямо количество алкохол, преди да стреля с револвер против приятеля си Николай Николов в нощта на 1 януари 2018 година в " Шекер махала ". Това призна самият обвиняем по време на днешното съвещание в Окръжен съд, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Срещу Тунджай е повдигнато обвиняване, че е направил опит съзнателно да умъртви 36-годишния Николай. Ако бъде приет за отговорен, най-тежкото планувано наказване за сходно закононарушение е отнемане от независимост от 10 до 20 години.

Пред съда Тунджай Филипов разгласи през днешния ден, че е желал да отбрани сестра си и жена си, които били обект на полово посягане от страна на също по този начин пияния Николай Николов.

Ето какво описа обвиненият за случая със стрелбата:

" Когато стана белята, двамата с Нико бяхме пияни. Аз бях почнал да пия още от 4-5 часа следобяд. Изпих 15-16 бири – бутилки от по 1 литър. Нико пристигна у дома пийнал и искаше да пие. Аз скрих бутилката с бира и му споделих, че няма пиянство. Тогава той стартира да се закача със сестра ми, пипаше я по гърдите и по тялото. Жена ми му се скара, а той стартира да атакува и нея. Три пъти го изхвърлях от къщата, само че Нико отново влизаше в стаята.

Тогава аз взех револвера. Исках единствено да го уплаша, само че спусъкът беше доста мек и по този начин стана изстрелът. Той се хвана за корема и избяга. Аз пък отидох в къщата на шурей ми, където ме арестуваха. Пистолетът, с който стрелях, го бях намерил преди 3 дни. Беше в черна найлонова торба до едно дърво, покрай КАТ. Преди съм стрелял единствено един път с газов револвер. На една женитба гърмях във въздуха с оръжието на един прочут, само че с халостни патрони “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР