Тук за нас в България никой не мисли и вече

...
Тук за нас в България никой не мисли и вече
Коментари Харесай

Медии Гръмнаха Преди Малко, Само Не И Това: България Губи Огромна Част От Територията Си!

" Тук за нас в България никой не мисли и към този момент е време да се отделим към Румъния, там минималната заплата от януари става 400 евро, а естествената заплата ще е най-малко 800 евро, защо да плащаме налози на България, когато тук с нас се подиграват с по 200 евро заплати и 100 евро пенсии, избираме да сме жители на Румъния ”, това се обяснявало на секрети събрания в Северозапада. Идеята набирала страшна скорост и хората били подготвени да създадат революционната крачка.

„ Това тук не е живот, лъжат ни към този момент съвсем 30 години, че ще вършат нещо и в същият миг всичко банкрутира и хората бягат в чужбина. Докато от другата страна на границата на първо място се мисли за хората и след това за политиката. Потърсихме изтъкнат държавник от района да разяснява тематиката, само че той ни отхвърли с претекста, че към момента нищо не е решено, само че това състояние на Северозапада повече не може да остане по този начин ”, коментирали сиромаси от Северозапад.

Според написаното, месни хора към този момент всяка заран пресичали моста, с цел да работят в Румъния, тъй като там получавали най-малко 1 000 лв. месечно. „ Тук всичко е на компаниите на политиците и е абсурд, че в нашия район към този момент и малцинства нямаме и те избягаха, което е показателно, че каквото имаше да се краде се открадна към този момент и в този момент остана единствено да се изнесем и ние ”, безапелационни са сиромаси, подготвени да се включат в референдума. „ Този път няма какво да ни спре, в случай че хората го решат, ще го създадем и ще се отделим териториално към Румъния ”, написа в топновината, която нямаше да наподобява като смешка, в случай че не беше истина.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР