Тук споделям опита ми в живота и това, което се

...
Тук споделям опита ми в живота и това, което се
Коментари Харесай

Как изгубих девствеността си от приятел на баща ми?

Тук споделям опита ми в живота и това, което се случва по цели нощи в най-хитовите софийски клубове и VIP местоположения, само че една преживелица неотдавна ме накара да си напомня за първия ми път. Близка другарка ми показа, че в никакъв случай не е правила секс без презерватив и още куп неща, за които аз й споделих, че в случай че не ги е опитвала значи в действителност не е живяла. Тя полюбопитства по кое време е бил първият ми път и аз се върнах обратно към една от обичаните ми истории.

via GIPHY

Бях на 18 години и с родителите ми живеехме в огромна къща в родния ми град. Баща ми от дълго време се славеше в града като един от най-перспективните предприемачи и у дома на вечеря постоянно идваха разнообразни хора, някои от който сега са много известни в строителния отрасъл. Няма да не помни, че още тогава по-младите му съдружници ме заглеждаха поради високия ми растеж, красиво тяло и почтено изражение, само че аз изобщо не им обръщах внимание, тъй като за мен това бяха просто чичковци другари на татко ми.

via GIPHY

Имах си гадже в учебно заведение, само че още не бях правила секс въпреки игричките ни с него постоянно да излизаха от надзор. Беше август месец и в една петък вечер татко ми очакваше другари за значима вечеря. Аз пък се оправях, с цел да отида на дискотека и изобщо не ми беше до цялата суматоха у дома. На излизане от банята обаче останах като закована. Срещу мен седеше най-уникалният мъж, който в миналото съм виждала. Тъмен, висок, с небесносиня риза, големи ръце и леко прошарена набола брада. Парфюмът му ми подкоси краката, а явно и той беше закован, тъй като съвсем се сблъскахме – той на входната врата, аз на път за моята стая единствено по тънка хавлия.

Мъжът се споделяше Асен – бях чувала за него от татко ми, само че не подозирах, че ще бъде толкоз секси. Нямах визия на какъв брой е, само че знаех сигурно едно – желаех го още там и още тогава. Той наведе компрометиран взор надолу когато ме видя, а аз се направих на обезпокоена и изтичах нагоре по стълбите с ясното схващане, че красивото ми дупе чудесно се вижда под хавлията.  

via GIPHY

Излязох на дискотека, само че не можех да спра да мисля за него и към този момент гаджето ми и останалите момчета в близост ми се виждаха като безспорни деца. Асен се оказа към 35 годишен, със стабилен бизнес от Варна, което разбрах в следствие от разказите на татко ми. Изненадата ми беше обаче когато се прибрах към два часа измежду нощ и го заварих да спи в хола на долния етаж на дивана. Нямало по какъв начин да пътува толкоз късно и нашите му предложили да остане.

Аз замръзнах на вратата и към този момент бях сигурна, че моментът да направя нещо е тъкмо в този момент. Съборих няколко неща до вратата, сякаш по нехайство и той се разсъни. Направих се на предостатъчно пияна, а той ми сподели, че нашите не трябва да ме виждат по този начин и затвори вратата към горния етаж. Седнах до него, даде ми вода и ми обясняваше, че момиче като мен не е добре да се докарва до такова състояние и, че ще остана при него до момента в който не се свестя. Говорихме си към половин час, като забелязах, че той не ме оставя да се отделя от дивана. Започнах нежно да се прилепям до него, а той даже не се дърпаше.

via GIPHY

Накрая му споделих, че бих желала да го направя за пръв път, само че момчетата на моята възраст изобщо не са наясно по какъв начин стават нещата. Той ме погледна право в очите и попита дали желая да ми покаже. Не казахме нищо в продължение на минута, а просто се гледахме когато той ме целуна. Още преди да го направи бях мокра и извънредно възбудена.

Какво стана нататък няма да описвам, единствено ще загатна, че когато проникна в мен дъхът ми спря. Имаше болежка, само че имаше и непостижим кеф, а той изобщо не беше гальовен и деликатен. Толкова го подлудих, че го правеше все едно го прави с обиграна кучка и желае да ми покаже всичко на което е кадърен. Качих се в стаята си на зазоряване, а когато се разсъниха следобяд си беше тръгнал. Не чух нищо повече за него, само че знаех едно – приятелите на баща в действителност бяха мъжки момчета, а моята дребна загадка беше, че постоянно ще си остана принцесата на баща, само че тази с палавите номера.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР