Тук сме, за да ускорим икономиката в областта на транспорта

...
Тук сме, за да ускорим икономиката в областта на транспорта
Коментари Харесай

Николай Събев прие управлението на МТС от Христо Алексиев

Тук сме, с цел да ускорим стопанската система в региона на превоза и да съкратим времето за транспорт на пасажери и товари. Това разгласи новият министър на превоза и известията Николай Събев по време на приемането на ръководството на институцията от досегашния министър Христо Алексиев.

Ще защитим публичния интерес и ще продължим прецизния надзор върху осъществяването на концесионните контракти, който бе стартират от служебното държавно управление, увери министър Николай Събев. Той поздрави своя предходник Христо Алексиев, че за малко време е съумял да ръководи добре бранша. Продължаваме да работим в един тим, разясниха досегашният и новият министър.

„ Първото ми посещаване като министър ще е бъде знаково и ще бъде в Русе. Този петък ще провеждам необятна социална полемика с бизнеса и жителите, като главните тематики са развиването на летището в града и усъвършенстването на процедурите за прекосяване през Дунав мост 1 ", сподели още той.

За късото ръководство на служебното държавно управление успяхме да придвижим бранша с крачка напред, сподели Христо Алексиев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР