Тук съм защото като главен прокурор няма да позволя не

...
Тук съм защото като главен прокурор няма да позволя не
Коментари Харесай

Гешев: Няма да позволя магистрати да бъдат заплашвани от престъпни групи

" Тук съм тъй като като основен прокурор няма да разреша освен да се засягат ползите на народа, само че и на магистрати, следователи, прокурори и чиновници да бъдат заплашвани от незаконни групи. Мафията симбиозата сред престъпни престижи наказани лица и такива търсени от Интерпол, известни на обществото лица и организации, дружно се борят против институциите и против страната в несъгласие с интереса на хората. това не го споделям аз към този момент, това го споделят доказателствата, които ще видите " сподели основният прокурор Иван Гешев на конференция в Националната следствена работа, представен от БГНЕС.

Илияна Кирилова, административен началник на СГП, съобщи, че управлението на СГП ще окаже цялостно подпомагане на магистратите, следователите и прокурорите, които все още усещат, че към тях е отправена опасност върху живота и тяхното здраве.

БГНЕС напомня, че по-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че е разкрита проведена незаконна група, упрекната в голям брой закононарушения. При претърсвания на парцели на обвинените са открити описи с имена на следователи, прокурори и съдии, които са били заплашвани.

Обвинени са две лица.

Говорителят на основния прокурор Сийка Милева разгласи, че на 7 март по досъдебното произвеждане производство са претърсени адреси. Намерени и конфискувани са пластмасови контейнери, за които е открито, че съдържат кокаин, както и лист със лист на съдии, прокурори и следователи от закрити правосъдни структури, а също и за длъжностите, които заемат в този момент. Намерени са и голям брой банкноти.

Едното лице е напуснало страната, а другото е било арестувано.

Иззети са и 15 аудиозаписа, на които лицето, наречено Красимир Каменов – Къро беседва с обвинените, както и с лице, за което има данни, че е публицист, засягайки имената на Кирил Петков, Асен Василев, „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “, основния прокурор Иван Гешев и други

От записите се чуват изрази като: „ Сега ще забележим дали Гешев ще хвърли топката… “, „ Любомир Георгиев несъмнено ще отиде на изборите… “, „ Митко BIRD “, „ Давам ти Дилян. “, „ Тоя Борислав от ГДНП… “, „ Цецо ми звъня през вчерашния ден от Белград… “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР