Тук можете да гледате на живо с разговорите за третия

...
Тук можете да гледате на живо с разговорите за третия
Коментари Харесай

Обрат: Борисов заговори за техническо и експертно правителство. БСП се била променила - Политика

Тук можете да гледате онлайн с диалозите за третия управнически мандат.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова чака Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ и Стефан Янев в 11 ч. в зала " Изток " на Народното събрание.

В началото на срещата Корнелия Нинова съобщи, че страната се намира в политическа рецесия, само че трябна да се води диалог по значимите за България въпроси, осъзнавайки разликите сред партиите. Тя съобщи още, че е сюрпризирана от отсъствието на водачите на Политическа партия и Демократична България.

Тя сложи още веднъж и четирите целта на левицата - законите по ПВУ, приемане на бюджет за 2023, влизане на България в Шенген и правосъдна промяна.

" Ако има предпочитание, ще се откри метод. Ако няма мечтани, ще се откри причина ", заключи Нинова и прикани останалите водачи да търсят метод.

" Вие казахте: " в случай че сте мъже - заповядайте ". Вашата покана беше задължаваща ", отговори ѝ Бойко Борисов, припомняйки апела на Нинова.

Той съобщи, че Народното събрание работи добре, само че не воже да се излъчи кабинет поради многото разграничителни линии и липса на връзка. Борисов добави още, че преди няколко месеца задачата е била ГЕРБ да се сложи в изолираност, а в този момент някогашните съдружни сътрудници на Българска социалистическа партия в този момент даже не желаят да беседват с тях.

" Ние ще създадем всичко допустимо, с цел да лидираме процеса по правосъдната промяна ", даде поръчка Борисов. Думите му обаче опонират да дейностите на парламентарната му група.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР