Тук има плътен кордон и голямо присъствие на армия. Сега

...
Тук има плътен кордон и голямо присъствие на армия. Сега
Коментари Харесай

Симеон Дянков: В САЩ наистина има чувство за нечестни избори

Тук има компактен кордон и огромно наличие на войска. Сега не може да се стигне до Белия дом и до Капитолия. Това съобщи в ефира на Нова тв от Съединени американски щати някогашният министър на финансите Симеон Дянков, който е бил на метри от

"Действията се трансферират в политическата сфера, където демократите желаят или оставката на Тръмп или импийчмънт. Вашингтон е дребен град. Към Вирджиния и Мериленд също има засилено полицейско и военно наличие, тъй че ситуацията не е доста естествена ", посочи той.

Запитан допустимо ли е в действителност да се пробие сигурността и тези хора да влязат в конгреса, Дянков съобщи: "Още по време на изборите се появиха подозрения за нещо от този жанр. Изключваше се от всички, въпреки всичко това е доста добре проведена сякаш страна, само че видяхте през вчерашния ден фрагментите. Това са хиляди хора, които щурмуваха в Капитолията. Това не може да стане внезапно ".

"Наистина има възприятие за нечестни избори. Аз не го усещам по този начин, само че доста хора го усещат. Това възприятие може би е засилено от пандемията и спомагателните ограничения, които демократите оферират ", сподели още той.

"Министърката на превоза си подаде оставка през днешния ден. До импийчмънт надали ще се стигне, само че ще има оставки ", добави Дянков.

Запитан за прогнозата му за пандемията, той сподели: "Първите три тримесечия най-малко до август-септември считам, че ще са тежки месеци за България и Европа. Докато влязат имунизациите в деяние, ще е тежко и за бизнеса, и за семействата ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР