Цяло село живя в страх заради избягал подсъдим за убийство.

...
Цяло село живя в страх заради избягал подсъдим за убийство.
Коментари Харесай

8 дни свирепият отцеубиец Любомир държи на нокти цял село, броди из гората с пушка и напада свидетели

Цяло село живя в боязън поради избягал обвиняем за ликвидиране. Мъж под домакински арест беше в неопределеност в продължение на 8 дни. Време, през което е съумял да нападне очевидец по делото против него, написа Блиц.

Едва през днешния ден полицията го задържа. Ето как се стигна до тази развръзка:

8 дни 63-годишният Любомир Ечев е бил в неопределеност. Той е обвиняем за убийството на татко си през 2016г.  Близо две години е под „ домакински арест ” и никой в с. Живково не го е виждал. Допреди седмица, когато Ечев пресреща изненадващо един от очевидците по делото и го атакува, осведоми Нова телевизия.  

" Удари ме с дясната ръка с една железна тръба с думите: " Е в този момент ще ви избия, в този момент ще видиш! " Започнах да крещя за помощ, набрах 112... ", споделя Калин.

През това време синът на нападнатия мъж търси помощ от комшия, който е някогашен чиновник на " Криминална полиция ". Той пристигнал незабавно и видял, че Калин има голяма рана в дясната си страна.

Калин продължава описа си: " Изпратиха патрул, само че Любомир Ечев се прибра най-спокойно у тях. 15 минути давах пояснения и те след това отидоха до тях и споделиха, че не е у дома. Казах им да извикат хора - все отново това е палач под домакински арест, само че те отвърнаха,че това не е моя работа... "

Любомир Ечев е сниман да бяга  от охранителните камери на къщата на Калин. 

След нападението Ечев е разгласен за общодържавно търсене. От Министерство на вътрешните работи обаче не предизвестяват, че е той е бил под „ домакински арест ” и съден за ликвидиране. Не популяризират и фотографията му. 

От Министерство на вътрешните работи обясниха, че не е публикувана негова фотография, с цел да не се всява непотребен боязън. През осемте дни, в които го търсят, Любомир е забелязан  в гората с пушка.

До през днешния ден хората в селото живеят в боязън. Особено тези, които са разкрили тялото на убития от търсения Любомир. 

В ранния следобяд в сряда полицията задържа Любомир. Той е в болница в тежко положение. А в четвъртък ще с проведе първото съвещание по делото против него за убийството на татко му.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР