Цялата вселена може да настоява за SUV в момента, но

...
Цялата вселена може да настоява за SUV в момента, но
Коментари Харесай

Идва смъртта на SUV: Главният изпълнителен директор на Citroën

Цялата галактика може да упорства за SUV сега, само че основният изпълнителен шеф на Citroën Винсънт Коби счита, че тази наклонност скоро ще бъде светиня от предишното. " Светът на SUV-овете завърши ", сподели той пред Auto Express. Като се има поради това, той призна, че в действителност няма никакви цифри, които да поддържат възприятията му.

Знаем какъв брой известни са SUV и кросоувърите в Съединени американски щати, само че тази наклонност се задържа и в Европа. Списанието оповестява, че сегментът съставлява 50% от всички нови регистрации на транспортни средства на континента през последните няколко години.

За да поддържа теорията си, Коби уточни новия феномен на седаните, които се назовават " SUV, единствено тъй като са малко по-високи ".  Причината за това, споделя основният изпълнителен шеф, всичко се свежда до аеродинамиката.

" При EV на батерията, в случай че аеродинамиката ви е неверна, наказването във връзка с пробега е голямо ", сподели той пред изданието. " Можете да загубите 50 километра сред добра и неприятна аеродинамика, а сред SUV и седан говорите 60/70/80 километра доста елементарно. "

Коби също по този начин счита, че настоящето решение за гамата за EV SUV и кросоувъри – което прави батериите доста по-големи – не постоянно ще бъде допустимо.

" Хората ще стартират да лимитират тежестта и размера на батериите, или посредством налози, посредством тласъци, посредством контролиране, посредством порицаване ", сподели основният изпълнителен шеф. На този стадий е значимо да се означи, че Франция оповестява, че ще стартира да полза транспортните средства по тегло. " D [SUV] сегментът ще бъде погубен от аеродинамиката и тежестта. "

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР