Цялата омраза, помия и фалшиви новини идва персонално от Корнелия

...
Цялата омраза, помия и фалшиви новини идва персонално от Корнелия
Коментари Харесай

Кметът на Перник безмилостен: Нинова се тревожи за своя трон и излива помия

" Цялата ненавист, мръсотия и подправени вести идва персонално от Корнелия Нинова - избрани институции да се занимават с нас. Някой, когато победи с безапелационна победа, тя стартира да се тревожи за своя престол и стартира да се излива тази мръсотия ". 

Този укор получи през днешния ден ръководителят на Българска социалистическа партия от кмета на Перник Станислав Владимиров от екрана на Българска национална телевизия. " Аз ще се веселя, в случай че Българска социалистическа партия се върне в положителни позиции. Видяхте в огромни градове интервенция на Нинова, припознават кметове, които са по-близки до президентската институция ", добави той. 

Според Владимиров в Българска социалистическа партия се оформя нов водач и това е Ваня Григорова. Той посочи, че би я подкрепил в това  качество, само че уточни, че основният му фокус е Перник.

" Най-голямата победа е, че се събрахме като семейство през всички компликации. Това, което изпитах в неделя - позвънявания, позитивна сила - поисквам на всички политици да го изпитат ", сподели още кметът.

Владимиров описа, че е заложил на скромна предизборна акция. " Много е значима дозата, какво си направил като облик, визитка, резултати. Много постоянно в акция политиците се превъзбуждат, а тази пищност не въздейства добре ", уточни кметът на Перник. 

Той призна, че от дълго време работи добре с Борисов. " През последните 4 години съм срещнал голяма поддръжка от Бойко Борисов, изключително в качеството му на министър-председател, изключително по време на водната рецесия.

Но най-важна е поддръжката на перничани - ако не я бях получил, може би нямаше да се кандидатирам за кмет ", показа Станислав Владимиров. Той още веднъж съобщи, че едно от най-трудните му решения е било да напусне Българска социалистическа партия. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР