Цялата държава се тресе заради бруталното шесторно убийство, станало в

...
Цялата държава се тресе заради бруталното шесторно убийство, станало в
Коментари Харесай

Изтече От Вътрешни В Разследването Преди 2 Мин: Лъсна Черният Бизнес На Неделчо, По-Страшно Няма! Ето Я Истинската Причина За Кървавата Баня!

Цялата страна се тресе поради бруталното шесторно ликвидиране, станало в Нови Искър. Вчера от Министерство на вътрешните работи излязоха с публична информация по мотива, при която обявиха, че се преглеждат главно компаниите на един от убитите Неделчо Юнаков, който е имал общо и с кухи компании, които са укривали Данък добавена стойност.

Малко по-късно се появиха скандални разкрития за компаниите му, а шефката на сина му Георги уточни евентуалния касапин. Сега обаче се завъртя нова версия за зверството. До момента проверяващите имат косвени улики за претекста на убийството, само че са безапелационни, че се касае за възмездие. Това съгласно тях е обяснението за извънредно злокобното шесторно ликвидиране.

Банда професионални убийци стоят зад жестокия шесторен разстрел в град Нови Искър. Нелегален мрачен бизнес на бащата Неделчо Юнаков е най-вероятната причина, довела до кървавата баня точно на Новата 2018 година в фамилния дом, станал прочут като Къщата на ужасите.

Основните съмнения са, че става дума за трафик на дрога или други неразрешени субстанции. Според осведомени покупко-продажбите се въртели по маршрута България-Косово.

Криминалисти напомнят, че това е така наречен Балкански път на дрогата, по който върви идващият от Близкия Изток хероин на Западна Европа, написа столичен всекидневник. Бившата югославска провинция от години е посочена за една от основните наркоразпространителски пунктове по пътя към Европа.

Познати на фамилията подозират, че Неделчо Юнаков се захваща с незаконния бизнес преди към четири години. Сдобива се с ТИР, с който съгласно осведомени евентуално прави голям брой транспортни курсове в чужбина, в това число и в Косово, написа Блиц. Криминалисти подозират, че през последната година връзките сред Юнаков и задграничните му сътрудници се утежняват.

Една от версиите е, че мотивът е изчезнали колета от незаконния товар, транспортиран посредством товарния камион на Неделчо.

Разследването продължава. Извършителят към момента не е открит. Не е открито и оръжието. Днес не престават и огледите и обработката на следите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР