Цялата болшевишка революция е подготвена отвън. Ленин е агент на

...
Цялата болшевишка революция е подготвена отвън. Ленин е агент на
Коментари Харесай

Проф. Лизбет Любенова за Фрог: Марксизмът създаде веригите и моловете

Цялата болшевишка гражданска война е готова извън. Ленин е сътрудник на немското военно разузнаване. Чудила съм се по какъв начин може човек, който е в пандиза в Германия, внезапно да се окаже в брониран трен със супер съвременно оръжие и пари, предопределени за революцията в Русия. Това съобщи в изявление за Фрогнюз проф. Лизбет Любенова от Института от исторически проучвания в Българска академия на науките.

Не единствено Германия е давала пари за революцията, евреите на Ротшилд също. Не може да не си зададеш въпроса за какво всички са евреи – Ленин има еврейска нишка, Троцки е потвърден евреин, Каменев е евреин… Те са пуснати, с цел да основат прелом, с цел да може Русия да излезе от войната и Германия да победи. Германската тактика е ясна.

По Ньойския кротичък контракт Германия няма право на въоръжена войска и нейните бойци се образоват в Съветска Русия.

Какви са били ползите на огромните еврейски банкерски къщи по това време? Голяма част от заводите се построяват с еврейски пари.

Маркс не приказва против банкерския капитал. Когато написа „ Капиталът”, той подлага на критика принадената стойност. Критикува този, който създава, т.е фабриканта. Той приканва за пролетарска гражданска война, стачка и въстание. Когато имаш дружество, което дава на 100 души самун, и като му се направи 2 пъти стачка, се срутва. Къде отива фабрикантът? Естествено при банкера. Взема заем против заробваща рента.

Марксизмът е основан в полза на най-богатия банков хайлайф. А той е интернационален. За да може да зомбираш едно общество, би трябвало да създадеш теорията – това направи Маркс. Създаде подправена доктрина, с цел да срине междинната класа, която е производителна.

Това го има и сега. Веригите и моловете сринаха гаражната търговия, която се осъществяваше от междинната класа.

Вижте какво още сподели проф. Любенова на следващия ден, 8 ноември в рубриката Интервю.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР