Цяла Великобритания, че и светът, останаха потресени от изповедта на

...
Цяла Великобритания, че и светът, останаха потресени от изповедта на
Коментари Харесай

Самотна майка потресе всички с изповедта си СНИМКИ

Цяла Англия, че и светът, останаха потресени от изповедта на една самотна майка. 50-годишната Дона Кортни живее в Съри, написа jenata.blitz.bg.

Тя сама отглежда 11-годишната й щерка Кейтлин.

Дона в никакъв случай не се е омъжвала за бащата на детето й. Двамата имали щастлива връзка, само че мъжът умрял от рак през 2014 година. Това съкрушило дамата.



„ Започнах да отслабям фрапантно. Положението даже излизаше отвън надзор и имаше заплаха за здравето ми. Тогава обаче си споделих, че би трябвало да се стегна поради Кейтлин и да пребивавам оптимално “, показа Дона.



Оказа се обаче се визията на самотната майка надалеч не дава отговор на годините й и зад това се крият три съществени секрети.

Жената, която другояче е на 50 години и е елементарен админ, наподобява повече от ослепително и никои не може да повярва на какъв брой години е и не й дават над 40 години.



Все отново Дона реши да показа своите секрети, които й оказват помощ да наподобява с 10 години по-млада.
Тя не върви на козметик и не си е правила пластични интервенции, само че все пак наподобява зашеметяващо добре и като че ли е постоянно млада.

Първата й загадка е печенет о. Да, вярно прочетохте. За нея това е един тип терапия.

„ Когато изгубих моя обичан се депресирах доста. След като отслабнах взех решение да почна да пека. Печеш всичко от сладки и тестени произведения през пайове, гювечи и самун. Прибирах се от работа и готвех до среднощ. Това ми оказа помощ през този сложен миг “, спомня си самотната майка.

Втората загадка е, че вазелин вместо крем за ръце.



Според дамата ръцете са първото нещо, което издават възрастта на даден човек. Затова тя ги маже с вазелин и на всеки 2 седмици си върша вазелинова терапия.

„ Нанасям го върху кожата на ръцете, поставям памучни ръкавици от горната страна и дремя с тях цяла нощ. Това е част от рутината ми активност към този момент 10 години. Това не е скъпа и блестяща процедура, само че когато се събудя, ръцете ми са толкоз меки и нежни, колкото на девойките, които са 19-и “, безапелационна е Дона.

Освен това тя приема течен колаген за юношески тип на кожата и косата. Тя взема по една ампула(или капсула) дневно и вижда, че косата й става по-плътна, кожата й по-гладка, а бръчките стават по-малко забележими.

Все отново Дона има свои лични ритуали за хубост, които прецизно съблюдава всеки ден .

„ Всеки ден топвам лицето си в мивка със студена вода - тя стяга кожата.

След това си върша маска с хиалуронова киселин а. Следващият стадий е използването на тоник, масло за лице и потреблението на нефритен валяк за стимулиране на кръвообращението. Последният стадий е използването на крем срещу стареене “, признава Дона.

„ Да превърнеш спорта в обичано занимание е една от най-важните секрети за поддържане на младежко тяло “, добавя сексапилната самотна майка.



„ Стана по-трудно да подкрепям фигурата си след началото на менопаузата, само че по тази причина в този момент упражнявам по 90 минути всеки ден.

Правя го вкъщи. Имам бягаща пътека, гребна машина и гири. Правя лицеви опори и клекове. Това е изцяло задоволително, с цел да наподобявам с 10 години по-млада “, споделя 50-годишната Дона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР