Цяла Турция очаква една от най-звездните сватби, които може изобщо

...
Цяла Турция очаква една от най-звездните сватби, които може изобщо
Коментари Харесай

Ердоган - кум на звезда от турските сериали! Събитието - през лятото!

Цяла Турция чака една от най-звездните сватби, които може въобще да се състоят в страната. Става въпрос за брака сред звездата от " Сега и вечно " Амине Гюлше и футболиста на Арсенал Месут Йозил. 

Според турските медии 30-годишният футболист персонално е поканил президента Ердоган. 

Виж още: Звезда от турските сериали сподели ''да'' на футболиста Месут Йозил

" Всеки може да предложения, който изиска на сватбата си. Това се отнася и за Месут Йозил, само че като някогашен национал той би трябвало да е образец. Мисля, че тази покана е несъответствуваща ", разяснява немският политик Джем Йоздемир, представен от Bild.

Йозил, както е известно, дълги години беше измежду титулярите на националния тим по футбол на Германия. След Световното в Русия обаче упрекна немските медии и общност в расизъм. 

Преди Мондиала пък се снима за първи път с Ердоган, който е много противоречив политик. След шампионата в Русия се отдръпна от Бундестима.

Амине Гюлше и Месут Йозил са дружно от 2017 година, като се сгодиха при започване на тази година. 

И двамата в действителност не са родени в Турция. Футболистът е родом от Гелзенкирхен, Германия, а миската - от Стокхолм, Швеция. 

Първоначално се твърдеше, че по гледище на бъдещата младоженка сватбата ще се състои в Швеция, в палат. Но в последно време медиите в южната ни съседка са безапелационни, че церемонията и празненството ще бъдат в Турция.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/m10_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР