Цяла България има общи приоритети и трябва да бъде осигурено

...
Цяла България има общи приоритети и трябва да бъде осигурено
Коментари Харесай

Кирил Петков след консултациите при Радев: Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ

Цяла България има общи цели и би трябвало да бъде обезпечено време на Народното събрание, с цел да те да се придвижат,каза още той.

 

 

Парламентът ще работи най-малко до 15 юни, стана ясно от думите на Асен Василев. “Това, което всички знаем, е, че приемането на бюджет лишава най-малко 4 седмици, и то в случай че е квалифициран от политически кабинет с поддръжка в Народното събрание, само че другояче 5 до 6 седмици. Даже при внасяне на бюджет идната седмица, това ще се случи най-малко на 10-15 юни. За да може това да се случи, имайки поради, че служебният кабинет е създал бюджетна рамка, която минава процедури на координиране и утвърждение, ще има дейна работа на всички парламелтани сили с Министерство на финансите за уточняване на основни параметри в бюджета по този начин, че да може да мине относително бързо ”, добави той.

 

“Президентът също сподели, че Народното събрание би трябвало да работи най-малко до 15 юни п. Независимо дали има, или няма кабинет, страната няма по какъв начин да остане без бюджет. Това са действителностите ”, сподели още Василев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР