Цял свят стана свидетел на най-голямата трагедия в семейството на

...
Цял свят стана свидетел на най-голямата трагедия в семейството на
Коментари Харесай

Силна и красива: Джорджина заблестя на червения килим в уникална рокля след загубата на бебето си

Цял свят стана очевидец на най-голямата покруса в фамилията на Кристиано Роналдо и обичаната му Джорджина. Родителите, които преди месеци оповестиха щастливата вест, че ще имат близнаци, момченце и момиченце, изгубиха едно от бебета. Малко преди на бял свят да се появи щерка им, близнакът ѝ бе мъртвороден.

Нещастното събитие се случи в средата на април, а Кристиано и Джорджина признават, че единствената причина, поради която съумяват да превъзмогнат голямата загуба е дъщеричката им, която за благополучие се роди в положително здраве.

И въпреки обичаната на Роналдо да е минала през толкоз тежко тестване и раждане, тя към този момент е в отлична форма и сподели невероятната си женска мощ, като се появи безусловно неотразима на аления килим по време на кинофестивала в Кан. За събитието Джорджина заложи на блестяща дълга рокля, която обаче бе компактно прилепнала по тялото ѝ, а великодушното деколте и дългата цепка, спускаща се от бедрата ѝ, изцяло разкриваха сексапила ѝ. И несъмнено можем да я поздравим за отличната ѝ визия и формата, в която е едвам месец след раждането.

 Джорджина Родригес

 Джорджина Родригес

Появата на Джорджина на аления килим и блестящият ѝ тип ни припомнят, че даже и след най-тежките моменти, животът продължава, освен това с високо вдигната глава.

 Джорджина Родригес
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР