Цял пакет от нови комуникационни услуги подготвя НДК за своите

...
Цял пакет от нови комуникационни услуги подготвя НДК за своите
Коментари Харесай

Видеозаснемане и излъчване на живо в интернет са сред новите услуги, които НДК ще предоставя в новите си зали

Цял пакет от нови информационни услуги приготвя НДК за своите клиенти и сътрудници, оповестиха от пресцентъра на двореца.

След сполучливото привършване на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, обновените зали и фоайета на Двореца остават разполагаем за провеждането на конгресно-конферентни прояви на високо равнище, конгреси, полемики, концерти, креативен работилници, разнородни културни събития, тиймбилдинги, търговски изложби, конференции, медийни и промоционални представяния и прочие

Обновените зали включват освен усъвършенствана материална база и обновен външен тип, само че и доста нови цифрови благоприятни условия. Ползвателите им ще могат да се възползват от модерното стационарно техническо съоръжение, включващо нови благоприятни условия на осветлението, звука, превода и презентационната система в залите 3, 4, 6, 7, 8, 9 и 10, само че и от спомагателни услуги като видеозаснемане на събитията и лъчение онлайн в интернет /live streaming/.

Новите услуги включват и създаване на лед (LED) стена, ръководство на осведомителна система за подаване на информация през монитори за събития в разнообразни зали, когато те протичат в няколко пространства по едно и също време. Съществува опция и за създаване на разнообразни конструкци за подиуми, както и монтиране на в допълнение осветяване и озвучаване от профилиран екип.

НДК разполага и с нова оповестителна система, покриваща цялата постройка, през която да се прави озвучаване на постройката, рекламни известия и други

Към това се прибавят и нови благоприятни условия за реклама и промоция на събитията, които ще включват новообособени рекламни позиции за външна и вътрешна реклама, както и нови благоприятни условия за онлайн реклама на уеб страницата на НДК и платформата за продажба на билети в интернет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР