Цял град е потресен от случай с публична личност. Невиждан

...
Цял град е потресен от случай с публична личност. Невиждан
Коментари Харесай

Сеир във Видин! Общинарка, близка до кмета Ценков, прикова погледите – боса, омазана и по блузка

Цял град е покъртен от случай с обществена персона. Невиждан скандал избухна тези дни във Видин, оповестява BulNews. Рано сутринта в събота из улиците се разноски общинската служителка Наталия Спасова, която е близка до кмета Цветан Ценков.
Русокосата сътрудничка на ръководителя на общинския съвет Генади Велков била облечена единствено с транспарантна блузка. Тя стъпвала несигурно по плочките с босите си крайници, като отвреме в точния момент употребила и стените за собствен правилен асистент. Цялата била омазана с незнайна кафява нечистотия, която придавала в допълнение „ обаяние “ на гледката.
Ранобудни видинчани не вярвали на очите си, когато видели по улиците да се разхожда някаква русокоса самодива. По-съобразителните съумели да създадат няколко исторически фотоси на несъответстващата общинска служителка. По неофициална информация, Наталия Спасова, с изключение на на 8 часа в Общинския съвет, е работила и на други две места по четири часа, по едно и също време, постоянна промяна. Едно от спомагателните й работни места е бил Ансабъл „ Дунав “.
На този стадий няма информация с какви бесове се е борила в петък против събота, само че във всички случай претърпяното я е оставило без мирис. Още през вчерашния ден компрометираната другарка на кметът Ценков е подала предупреждение за овакантяване на общината. Веднага по-късно тя е излязла в отпуск и изчезнала от крайдунавския град. Говори се, че към този момент се е скрила в София.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР