Цветелина Стоянова напълно забрави приятелките си в националния отбор. "Златните

...
Цветелина Стоянова напълно забрави приятелките си в националния отбор. "Златните
Коментари Харесай

Цвети Стоянова обърна гръб на Златните момичета

Цветелина Стоянова изцяло не помни приятелките си в националния тим. "Златните девойки " от националния тим по художествена гимнастика, които неотдавна прекратиха спортната си кариера, претърпяха двоен потрес около своята колежка и досегашна другарка.

Миналата година Цвети изплаши до гибел съотборничките си, като направи опит за самоубийство, скачайки от шестия етаж на жилищния блок, който за благополучие не бе сполучлив. След преживения смут обаче хубавицата се промени до неразбираемост и скъса всевъзможни връзки с останалите девойки, които по този начин и не схванаха за какво тя ги загърби и за какво мълчешком упрекна някои от тях за персоналните си проблеми.

Стоянова бе изключително близка с Цветелина Найденова и с Християна Тодорова, само че година след случая тя не ще и да чуе за тях.

Гимнастичките доста съжаляват, че другарството им с Цвети Стоянова се е пропукало, само че се кълнат, че повода не е в тях и че от самото начало, до момента в който тя е била сред живота и гибелта, били морално до нея и се молили за оцеляването ѝ, написа ПИК. Ренета Камберова и в този момент се разплаква, когато чуе обвинявания, че грациите били зарязали Цвети, до момента в който се борела за живота си.

"Пълна нелепост са сходни приказки. Не е правилно, че не сме се интересували от Цвети и не знаем кой ѝ внуши, че ние я ненавиждаме. Дори да не е желала да се състезава и да е имала проблеми с шефката на федерацията Илиана Раева и с Ина Ананиева, то нашите връзки бяха доста другарски ", разсъждават девойките. "Цвети, какво ти направихме? ", недоумяват някогашните състезателки по художествена гимнастика.

След случая на 14 юни 2016 година Цвети Стоянова претърпя няколко животоспасяващи интервенции, като лекарите в Пирогов направиха и невъзможното, с цел да я върнат към живота и да ѝ оказват помощ да се възвърне след контузиите на гръбначния дирек и тежките кръвоизливи.

Стоянова избра различен път, друг от художествената гимнастика. След опита за самоубийство даже призна, че в никакъв случай не е обичала художествената гимнастика и че се е състезавала единствено и само в памет на починалата си майка. Сега Цвети се занимава с мода и пусна лична линия дънки. Обяви, че е почнала нов живот и че се усеща щастлива с гаджето си Александър Любенов.

Довчерашните ѝ съотборнички обаче считат, че тя е радикално изменена и е станала доста надменна. "Щом е решила да не ни търси и да скъса всевъзможни връзки с нас, нейна си работа ", споделят с горест някогашните състезателки, популяризирали България по света.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР