Цветелина Лозанова и Виктор Каров от Фермата обявиха след напускането

...
Цветелина Лозанова и Виктор Каров от Фермата обявиха след напускането
Коментари Харесай

Какво се случва с Цвети и Виктор след Фермата? Истината е ...

Цветелина Лозанова и Виктор Каров от " Фермата " оповестиха след напускането на шоуто, че работят върху връзките си. Двойката се появи дружно на лайф с почитателите на предаването, само че не щеш ли фасадата рухна и истината е реалност. Виктор и Цвети са посрещнали Нова година в разнообразни компании, даже в разнообразни страни.

Строителният бизнесмен с афинитет към гайдата е чествал в хотел в Пампорово дружно с други участници в шоуто - Лора, Иво, Любо, Боби, Теди и Пламен, написа LadyZone.bg.

Нещо повече, самият Виктор разкри действителността с Цвети. „ Иво ми търси гадже и по тази причина ползата е голям. Той даже счита да направи компания за брачни съвещания “ – разясни фермерът, смеейки се. Бившата стюардеса Цвети пък беше в Дубай за празника и май към този момент има ново гадже.

Искрите сред двамата прехвърчаха още в предаването, а Виктор не пестеше похвали за момичето. „ Цвети е невероятна. Преди да вляза във „ Фермата “, в случай че срещна красива госпожица като нея по улиците, това би провокирало спорни мисли у мен. Обаче когато я опознах – тя е толкоз мощна, толкоз доста неща научих от нея, толкоз добър човек е... Наистина, Цвети е едно диамантче в моя живот. Стреля право в задачата. Толкова добре ме познава..., толкоз надълбоко може да ме проучва и във всеки един миг да ми каже тъкмо какъв ми е казусът “, изясни тогава Каров.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР