Цветелина Бориславова съвсем се е променила през последно време и

...
Цветелина Бориславова съвсем се е променила през последно време и
Коментари Харесай

Цветелина Бориславова неузнаваема!


Цветелина Бориславова напълно се е трансформирала през последно време и то несъмнено към по-добро. Дамата е сменила имиджа си с чисто нов. Издокарала се е с букли, в по-светъл цвят, съвсем като някаква кукла. Тя на 64 г, само че наподобява добре, на инат на годините си.

Хора от близкия й кръг издават, че е подмладила лице с новаторски процедури, само че от дълго време се знае, че е обожател на здравословния живот, а това се отразява на цялата й осанка.

Цветелина от години поддържа едни и  същи килограми. Но това не се дължи само на положителния й ген, а на полаганите редовно от нея старания всеки ден да спортува.Обича да играе тенис, посещава фитнес, през зимата кара ски и най-често можем да я висим в Пампорово.

През последните  години се запалила по гмуркането, като придобила и документ за водолаз. И въпреки да скъсала връзки на кръста не зарязала спорта и не се запуснала, нищо, че претърпяла не лека интервенция.

Амбициозната Цветелина освен не се пощадила, само че подхванала доста рискована случка. Тя решила да измине на колело фамозния маршрут Камино. Сторила го единствено за две седмици, минала на велосипед 790 км и се върнала в родината изцяло пречистена духовно. Подобна постъпка направи и Деси Радева, втората президентска брачна половинка.



Бнкерката обаче към момента не е изживяла щастието да посрещне внуче. Бориславова е майка на две щерки, плод от брака й с екс брачна половинка й Стефан Абаджиев. По-голямата се споделя Ралица и дълго време обитава в Щатите. Тя се омъжи за грък, откакто се прибра в България, само че с Кристос към момента не възнамеряват наследници.

Сестра й Веселина е друг човек.Тя интензивно взе участие в столичния елит, управлява строителна компания и до преди известно време имаше спекулация с Кирил Десподов, с който скъсаха.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР