Цветан Цветанов остава в предизборния щаб. Фигурата Цветанов остава в

...
Цветан Цветанов остава в предизборния щаб. Фигурата Цветанов остава в
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Цветанов шеф на предизборния щаб ще е ахилесовата пета на ГЕРБ

Цветан Цветанов остава в предизборния щаб. Фигурата Цветанов остава в действие. Това ще бъде употребена от опозицията, сподели в утринния блок на Нова телевизия политологът Първан Симеонов.

По всичко проличава, че опозицията ще се опита да употребява ахилесовата пета на ГЕРБ – че Цветанов остава началник на предизборния щаб - слабост, която ГЕРБ мъчно ще преодолее. Имаше вътрешни напрежения по оста Боисов - Цветанов и Борисов леко надви, съобщи Симеонов.

Още около свадите с Изборния кодекс и мюфтийството течеше спор кой пуска Борисов по пързалката. Скандалът с жилищата пристигна като разумно продължение на това. С експресивната си реакция Борисов ясно сподели, че му е пристигнало до гуша. В някои случаи държанието на Цветанов говореше за главозамайване, разяснява политическият анализатор.

Струва ми се, че без да бъде под прожекторите, като началник на предизборния щаб, Цветанов ще е с още по-развързани ръце, сподели още Първан Симеонов.

ГЕРБ ще се опита направи от дефекта резултат. Може и да успее, добави той.

В България все по-малко хора се търси справедливостта, желае се отмъщение, съобщи политологът Стойчо Стойчев. Когато някой страда, подава си оставката, хората изпитват вътрешно задоволство, без значение че това не кореспондира с тяхното благоденствие. Ще продължаваме да търсим идната оставка, до момента в който не се насити възприятието на неправда. Нашата народопсихология е такава – ние сме привикнали да бъдем постоянно недоволни от нещо, сподели още Стойчо Стойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР