Цветан Соколов обяви, че в националния отбор по волейбол цари

...
Цветан Соколов обяви, че в националния отбор по волейбол цари
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Доказали сме, че във Варна можем да играем силно и да побеждаваме класни отбори!

Цветан Соколов разгласи, че в националния тим по волейбол царува позитивизъм преди олимпийската подготовка във Варна, а " лъвовете " са с настройка да излизат и в трите мача за борба до последно, с цел да преследват огромната обща цел - квота за игрите в Токио.

" Трябва да се раздадем на максимума против Египет, Пуерто Рико и Бразилия. Очаквам да се получат хубави мачове, само че най-много чакам победи. Очаквам да играем добре като тим, да играем на много високо равнище, тъй като в последните дни упражняваме в действителност сносно, изпълняваме поставените задания от треньора и играем много порядъчен волейбол. Положително сме настроени.

Това, че сме домакини в олимпийската подготовка, ще помогне ужасно доста, още повече, че сме тук, във Варна. Надявам се доста хора да дойдат и да ни поддържат, тъй като сме потвърдили нееднократно, че можем да играем доста мощно и да побеждаваме много класни тимове тук, в Морската ни столица. Усещането, когато слушам скандирането на името си от трибуните тук, е необикновено. Идва ти да настръхнеш. Разбира се, това е и едно огромно задължение, тъй като ти се стараеш да не разочароваш тези хора, че те могат да разчитат на теб. Това е една тежест, която се веселя да нося, тъй като това значи, че хората разчитат на мен, че имат вяра, че мога да оказа помощ. Надявам се да го направя този път ", съобщи Цветан Соколов.

" След успехите над Бразилия с 3:1 през 2017 година и 3:2 през 2018 година още веднъж в Двореца на културата и спорта във Варна, в този момент следва извънредно значимата борба през 2019-а. " Да се надяваме да се повтори един от тези два резултата. Но преди този момент имаме други два противника, върху които да се концентрираме, а не да мислим за третия мач. Затова предлагам на безусловно всички да мислим мач след мач, да се раздаваме и всеки мач да го играем " като за последно ", тъй като всеки мач е значим за нас ", сподели още Соколов.

На 9 август България играе против Египет. На 10 август е мачът против Пуерто Рико. На 11 август е борбата с Бразилия. Българските мачове са от 20.30 часа, а първите срещи в трите дни са в 17.30 часа.

Билетите за олимпийската подготовка са в продажба на ticketportal.bg, на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния спектакъл във Варна. Пропуските са на извънредно преференциални цени, започващи от 25 лв. за пакетен билет за трите дни и общо шестте мача от шампионата и от 10 лв. за дневен билет.
 Националите по волейбол с открита подготовка във Варна
Националите по волейбол с открита подготовка във Варна

Заниманието ще се организира в утрешния ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР