Цветан от Лом, който държи като заложници бившата си приятелка

...
Цветан от Лом, който държи като заложници бившата си приятелка
Коментари Харесай

Това са жените, взети за заложници в Благоевградско СНИМКИ

Цветан от Лом, който държи като заложници някогашната си другарка и майка й в санданското село Вълково, през вчерашния ден е разгласил техни фотоси в обществената мрежа Facebook, видя GlasNews.bg, а към фотосите той е написал следното: 

" Здравейте на всички от Вълково. Искам да ви кажа, че когато чуете крясъци от къщата на Анушка - не приближавайте, тъй като рискувате живота си. Който жали фамилията си - дано си седи в профил и да си гледа сеир, без да се прави на мъж-спасител, защото тялото му ще бъде пръснато на части ".

В обявата си мъжът показва още, че остават броени часове до гибелта на двете дами.

" Заклевам се в гроба на татко ми, че ще ги изтезавам до последна капка и ще разберете какво направиха ", написа Цветан.

Днес Цветан е отправил още едно предизвестие в обществената мрежа. Заплахите във Facebook към фамилията са общи три за последните 24 часа.

" За последно предизвестявам, не се доближавайте до къщата. Подготвен съм за доста хора. Не желая да контузвам почтени, само че в случай че се наложи - нямам избор. Радвайте се на фамилиите си и не си навличайте проблеми ", прибавя мъжът.



Бившата другарка на Цветан

Сигналът за заложническата криза в махалата на село Вълково е постъпил в 17:20 ч. Първоначалната информация сочи, че Цветан е отишъл в дома на някогашната си брачна половинка, с цел да изяснят връзките си. Впоследствие прострелва баща й в ръката и взима нея и майка й за заложници.

Раненият мъж е транспортиран към болничното заведение в Сандански. По първична информация положението му не е тежко. 

Мъжът предаваше екшъна онлайн във Фейсбук. В едно от видеата майката на Ева споделя, че й е доста неприятно и има потребност от незабавна здравна помощ.

" Сърцето ме стегна. Сърцето ми, не мога, помогнете ", споделя старата жена.

На друго видео пък се вижда, че Цветан държи револвер в ръката си, а от задния му джоб се демонстрира острие на нож.

На място са пристигнали екипи на полицията, които са отделили региона и се пробват да договарят с мъжа. Психолози от Сандански също пътуват към мястото.

Във връзка с полицейските дейности на територията на село Вълково, община Сандански от Областна дирекция на МВР-Благоевград оповестиха, че ще дават информация на по-късен стадий, когато това няма да пречи на работата на екипите за преодоляване на обстановката.



Майката на Ева
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР