Цвета Караянчева обясни бъдещите си планове и възгледите си за

...
Цвета Караянчева обясни бъдещите си планове и възгледите си за
Коментари Харесай

Цвета Караянчева за новото правителство: Да спират с анализите и да се захващат за работа

Цвета Караянчева изясни бъдещите си проекти и възгледите си за новото държавно управление в утринния блок на БТВ: 

" В Народно събрание имам още с какво да оказа помощ. Помислих доста дали да се върна във фабриката, където съм била - 12 години е работила без мен, в този момент не е колегиално да се върна и да разместя сътрудниците. Имам разнообразни проекти, все хубави. Но моята личност не е значима. Има доста по-важни тематики, които би трябвало да обсъдим - това, което се случва с цените на тока, страната, Министерски съвет, президента... Ще оказвам помощ на сътрудниците в Народно събрание. 

Това служебно правителсто проспа цената на тока, по този начин както проспаха имунизацията, както вкараха и зелените документи. Трябваше още на 3-ти Петков да извика министъра на енергетиката и да се чертаят проекти по какъв начин да се противодейства на тези цени. Ние предложихме този мораториум, с цел да помогнем на българските жители. За декември няма препоръчани помощи за бизнеса. 

До по кое време ще вършат разбори не е ясно, само че през вчерашния ден 880 лв. на мгвч беше цената на тока. 

Има региони без ток и вода, а ние вършим разбори и сметки, това е комфортно опрощение, само че нещата би трябвало да се случват тук и в този момент. 

Петков желае да вкара и азерския газ, само че той няма отношение към цената на тока. Нека да чете повече министър председателят, видяхме в Брюксел - с общи приказки не става. Трябва повече подготовка. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР