Цунамито е гигантска океанска вълна в резултат на подводни вулканични

...
Цунамито е гигантска океанска вълна в резултат на подводни вулканични
Коментари Харесай

Русофобско цунами! Печално зрелище представлява съвременна Украйна

Цунамито е гигантска океанска вълна вследствие на подводни
вулканични изригвания или подводно земетресение.

Когато приказвам за печално представление, нямам поради компликациите на войната. Те постоянно водят до кръв, сълзи, опустошаване. Въпреки това, в допълнение към тези проблеми, в страната протичат процеси, които са не по-малко разрушителни от военните дейности.

Територията, откъдето съгласно летописите е тръгнала съветската земя, престава да бъде съветска, откъсва се от личните си корени, което значи, че цивилизацията тук е обречена на мъчително изгубване.

В Украйна се пробват да забранят съветския език, който е роден за множеството от нейните поданици. Той беше изключен от образователната стратегия на всички места от детската градина до висшето обучение. Децата и възрастните се учат, че това е „ езикът на врага ” и че той няма място в страната.

Забранено е творчеството на съветски писатели (както и на съветски учени, композитори и др.). Тези творби към този момент не се учат в учебните заведения и не се издават. Пушкин, Лермонтов, Некрасов, Толстой, Достоевски, Булгаков към този момент са също „ врагове “, представители на вражеската литература. На плахата забележка, че Пушкин не е нападал Украйна, следва безапелационен отговор: „ Путин се е възпитавал с имперското творчество на Пушкин, затова Пушкин би трябвало да носи отговорност и за съветската експанзия “.

Мина времето, когато украинските „ патриоти “ с пяна на уста доказваха, че Антон Павлович Чехов или Пьотр Илич Чайковски са естествени украинци. Преди това в Украйна цитираха с деликатност редовете от писмото на Чехов, че в него тече и малоруска кръв. А родът на Чайковски произлиза от запорожския казак Чайка. Сега пристигнаха други времена. И Чехов, и Чайковски към този момент са " проклети москали ", чиито творби би трябвало да бъдат неразрешени. И го не разрешават!

Засега е направено изключение за Гогол, той към момента може да се учи в учебно заведение. Но никога не на истинския език! Само преведен на украински!

Разбира се, монументи на дейци на съветската просвета се унищожават. Улиците, кръстени на тях, се преименуват. Премахват се паметни плочи. Библиотечните фондове се освобождават от книгите на съветски език. И то таман тъй като са издадени на съветски.

Руският език от дълго време е изпъден от общественото пространство. И в този момент стартира и се развива офанзивата против съветския като средство за връзка сред хората. „ Вкъщи можеш да приказваш на който език искаш “, споделя един деятел по малкия екран, явно горделив от своята приемливост. „ Но в случай че си почивам някъде в кафене, не желая да слушам съветска тирада покрай себе си! “ Подобна позиция среща цялостно схващане и поддръжка както от жителите на града, по този начин и от телевизионните публицисти.

Засега в жилищата им може да се приказва на съветски. Позволено е. Наказание за това (все още) няма. Но някъде в кафене, в парк, на улицата, в градския превоз (т.е. където други хора могат да чуят вашата реч) не е безвредно да говорите на съветски. Защото постоянно има риск да попаднете на подобен деятел, който „ си почива и не желае да слуша това... “. И при положение на спор на езикова основа, както управляващите, по този начин и по този начин наречените чиновници на реда ще бъдат на страната на „ патриота “. Не останаха други варианти.

В името на справедливостта си коства да се означи, че към момента няма доста такива нетолерантни " борци против русификацията ". Но заради намерено подстрекаване от страна на управляващите и медиите, броят им нараства всеки ден. Съответно нараства заплахата за руснаците и рускоезичните поданици на Украйна, които желаят да поддържат връзка на родния си език, освен вкъщи.

И украинските учители се радват на растежа на „ националистическото схващане “ на младото потомство. Така споделят в този момент: националистическо, а не национално. Това „ схващане ” се демонстрира във обстоятелството, че децата в класната стая все по-често прогласяват: „ Бей москал ив! ”. (Победете, бийте руснаците!) Според украинските учители е ужасно, че пораства такова потомство!

Русофобската нервност е бушувала в Украйна и преди, само че преди този момент не беше в същата степен. След 24 февруари все едно някакво цунами връхлетя страната. Гигантска вълна, която опустошава съветския език, съветската просвета, а с тях и носителите на тази просвета и език.

От всичко казано нагоре следва заключението: „ Границата, открита вследствие на сегашната руско-украинска борба, ще стане граница на Руския свят “. Нищо съветско няма да остане оттатък тази граница. Всичко съветско там ще бъде " изчистено " доста, доста бързо. Въпросът е единствено от кое място ще мине тази граница.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР