ЦСКА загуби с 0:2 от румънския Сепси“ 0:2 първия мач

...
ЦСКА загуби с 0:2 от румънския Сепси“ 0:2 първия мач
Коментари Харесай

Кошмарни грешки закопаха ЦСКА срещу румънци

ЦСКА загуби с 0:2 от румънския „ Сепси “ 0:2 първия мач от 2-и прелиминарен кръг на Лигата на Конференциите и е пред отпадане още в началната фаза на евротурнирите. Освен конфузното проваляне на ст. „ Българска войска “, пристигнало след кошмарни неточности, „ алените “ прекъснаха и серия от 18 година без загуба на своя стадион.  За последно ЦСКА бе изгубил в Европа на " Армията " през далечната 2005 година, когато отстъпи 0:1 на Хамбургер в шампионата Купата на УЕФА.

ЦСКА изигра безобразно слаб мач против румънците и справедливо загуби, макар френетичната поддръжка на близо 12-хилядната аудитория. Головете паднаха през второто полувреме.

Резултатът откри Николае Паун в 66-а минута, откакто Мено Кох не съумя да почисти топката по най-хубавия метод и кълбото му бе откраднато. То стигна до Варга, който стреля. Бусато отрази, само че изпусна топката и тя стигна до Николае Паун, който от няколко метра вкара за 0:1.



В 80-ата минута румънците удвоиха. Вратарят на ЦСКА излезе край тъча, с цел да пресече топката. Бразилският пазач обаче се засуети. Играч на " Сепси " му лиши топката и я пусна към Роналд Варга. Резервата с надалеч удар я прати за повторно в мрежата на " армейците ".

Така ЦСКА ще би трябвало да се надява на знамение, с цел да продължи напред – „ алените “ се нуждаят от победа с най-малко 2 гола в Румъния, което поради показаното в днешния мач наподобява непостижима задача.

След провалянето гневни почитатели на ЦСКА желаеха пояснение от тима и от треньора Саша Илич, само че до съществено напрежение не се стигна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР