ЦСКА загуби и гостуването си на Зоря Луганск с 0:2

...
ЦСКА загуби и гостуването си на Зоря Луганск с 0:2
Коментари Харесай

ЦСКА загуби от Зоря и в Украйна

ЦСКА загуби и гостуването си на Зоря Луганск с 0:2 като посетител в мач от 4-я кръг на Лигата на конференциите. Двубоят се организира на " Славутич Арена " в Запорожие.

Головете за домакините паднаха в заключителните минути на втората част на мача, като и двете попадения пристигнаха след неточности на " армейски " играчи. Шахаб Захеди се разписа в 87-ата минута, а в добавеното време на разногласието асистира за Алахяр Саядманеш, който също не сгреши от близка отдалеченост.

В 20-ата минута Яник Вилдсхут се регистрира с пропуск за ЦСКА. Гол на " алените " пък не беше зачетен в средата на втората част заради засада. А малко преди попадението на Захеди, резервата Йоан Баи нямаше шанс пред гола.

В предния кръг на шампионата " армейците " отстъпиха на Зоря с 0:1 като домакини. ЦСКА е с 1 точка във краткотрайното класиране на група С. Зоря има 6, с толкоз е и Рома. Лидер е съставът на Бодьо/Глимт със 7 пункта. Норвежците и италианците са с мач по-малко. Първите два отбора в крайното нареждане на карето не престават напред в шампионата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР