ЦСКА взе трудна победа в гостуването на Царско село в

...
ЦСКА взе трудна победа в гостуването на Царско село в
Коментари Харесай

С човек по-малко ЦСКА измъкна победа в края

ЦСКА взе сложна победа в гостуването на " Царско село " в среща от 10-ия кръг в шампионата. Тимът на Стойчо Младенов се наложи с 2:1 и съумя да се приближи до водачите в шампионата.

Близо 40 минути ЦСКА игра с човек по-малко поради изпъждане на Жеферсон. Въпреки това отборът поведе след тъкмо осъществяване на Амос Юга в 55-ата минута. " Царско село " обаче изравни в 72-ата минута, когато се разписа Лукас Диас.

Победният гол вкара Карло Мухар в добавеното време на срещата.

В класирането ЦСКА е четвърти със 19 точки, на две от водача " Ботев " само че е изиграл седем дуела. " Царско село " остава 13-и с актив от шест точки, една повече от последния " Пирин ". Тимът е в серия от четири следващи загуби.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов направи няколко промени в състава си като Ахмед Ахмедов, Яник Вилдсхут, Федерико Варела и Юга започнаха на местата на Жорди Кайседо, Георги Йомов, Карло Мухар и Греъм Кери, които играха против " Бодьо " в Лигата на конференциите.

 С човек по-малко ЦСКА измъкна победа в края
© LAP.BG

Гостите бяха по-активни до почивката, като с пропуски се регистрираха Вилдсхут, Йоан Баи и Ахмедов.

В началото на втората част ЦСКА остана с човек по-малко, откакто Жеферсон получи два жълти картона в границите на две минути - сред 48-ата и 50-ата.

Въпреки това гостите стигнаха до гол пет минути по-късно. Ахмедов пропусна от два метра, откакто уцели тялото на вратаря, само че топката стигна до Юга. От границата на наказателното поле със мощен шут халфът порази задачата.

" Царско село " нямаше прецизен удар дълго време, само че въпреки всичко съумя да изравни. Влезлият в 66-ата минута на терена Лукас Диас се разписа пет минути след появяването си в игра. Бразилецът получи прекрасен извеждащ пас от Шопов и с обмислен шут с левия крайник преодоля Бусато.

До края на мача и двата отбора имаха положения. Калоян Кръстев пропиля отличен късмет, когато беше самичък против вратаря на " Царско село ". В добавеното време на дуела Александър Александров извърши нарушаване на фланга.

От фаула Йомов центрира, стигна се до разъркване и Мухар вкара на празна врата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР