ЦСКА-София замина за лагер в Австрия без новото си попълнение

...
ЦСКА-София замина за лагер в Австрия без новото си попълнение
Коментари Харесай

ЦСКА-София замина за Австрия без ново попълнение

ЦСКА-София отпътува за лагер в Австрия без новото си попълнение Сейни Санянг, заяви клубът.

Гамбийският ляв бек не получи шенгенска виза и е малко евентуално да се причисли към отбора до края на тази част от лятната подготовка, която ще продължи две седмици. На този стадий националът на страната си ще се готви с втория тим на " алените " под управлението на Стамен Белчев.

Трансферът на Санянг бе разгласен през вчерашния ден. Той е на 20 години и до неотдавна бе част от младежката селекция на Гамбия, достигнала до осминафинал на Световното за младежи в Аржентина. Може да играе и на другия фланг на защитата. 

Отборът чака най-малко още три нови попълнения, като те са нападател, халф и централен бранител.

А в групата на ЦСКА-София в Австрия липсват ангажираните с националните си тимове състезатели и тези с травми. Сред тях е и Иван Турицов, само че все пак той потегли със съотборниците си. Отлетяха 18 футболисти.

" Червените " ще се приготвят в градчето Фулпмес, където организираха и миналогодишната си лятна подготовка. Съставът на Саша Илич ще остане в Австрия до 9 юли и ще изиграе четири контроли: на 27 юни против " Ботошани " (Румъния), на 1 юли против " Базел " (Швейцария), на 4 юли против " Карабах " (Азербайджан) и на 8 юли против " Тирол " (Австрия).

В края на юли и началото на август ЦСКА-София играе против носителя на Купата на Румъния " Сепси " в Лигата на конференциите.
Дюкенз Назон вкара гол на Катар на " Голд къп "
Голмайсторът на ЦСКА-София Дюкенс Назон се разписа при успеха на Хаити над Катар с 2:1 в първата среща от група „ В “ на шампионата Голд Къп на КОНКАКАФ. Първенството се организира в Съединени американски щати и Канада и ще продължи до 16 юли.

В американския град Хюстън Назон бе прецизен от дузпа за 1:1 в първата минута на добавеното време на първата част. Това бе 28-и гол за нападателя в 49 дуела за националния отбор на Хаити. Той бе избран за състезател на мача.

Преди това Юсуф Абдурисаг означи за Катар в 20-ата минута.

Развръзката пристигна чак в седмата минута на добавеното време, когато Францди Пиеро донесе успеха за Хаити с попадение за 2:1.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР