ЦСКА - София ще изиграе днес втората си контрола от

...
ЦСКА - София ще изиграе днес втората си контрола от
Коментари Харесай

ЦСКА - София се изправя срещу 14-кратен шампион на Полша

ЦСКА - София ще изиграе през днешния ден втората си контрола от подготвителния лагер в Турция. Съперник на “червените ” е 14-кратния първенец на Полша Гурник (Забже), който обаче не е триумфирал с купата от 35 години.

Двубоят е от 14.00 часа в Белек.
 ЦСКА - София започва контролите с късна загуба от японци в мач с три противоречиво анулирани гола ЦСКА - София започва контролите с късна загуба от японци в мач с три противоречиво анулирани гола
Очаква се наставникът Саша Илич още веднъж да даде късмет за изява на всички здрави футболисти, както го направи и в първата контрола против Санфрече (Хирошима), изгубена с 0:1.

Не е изключено новото попълнение Тобиас Хайнц да започва в титулярния състав. Аут за инспекцията са Дауде Бамба и Асен Дончев. Шансовете на Бисмарк Чарлс да запише минути също не са огромни. Последният към този момент тренира наедно със своите съотборници, само че наставникът Саша Илич към този момент съобщи, че няма да форсира завръщането му.
 Двама Двама " червени " може и да не играят за ЦСКА - София в Турция
Днешният противник на българския отбор се намира на 12-о място в полската Екстракласа, като от началото на сезона е записал пет победи, пет равенства и седем провали.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР