ЦСКА-София се разделя с нападателя Дюкенс Назон, пише сайтът grenoblefoot.info,

...
ЦСКА-София се разделя с нападателя Дюкенс Назон, пише сайтът grenoblefoot.info,
Коментари Харесай

ЦСКА-София продава голмайстора си, купува двама нападатели

ЦСКА-София се разделя с нападателя Дюкенс Назон, написа уеб сайтът grenoblefoot.info, цитиран от Българска телеграфна агенция. Реално това не е вест - към тарана има интерес от Китай и Турция, само че договорката се бави по няколко аргументи.

Първата е, че Назон играе в шампионата " Голд къп " с отбора на Хаити, втората - ЦСКА-София желае да си обезпечи заместници в офанзивата си.

Според grenoblefoot.info на мястото на хаитянина, който стана голмайстор на " алените " през предишния сезон, към този момент е контрактуван Матиас Фаетон от " Гренобъл ". Което също не е вест - беше обявено още преди няколко дни във Франция, а оттова и в България.

Фаетон е национал на Гваделупа и се твърди, че " алените " ще платят към 2 милиона евро за правата му. Агентът на играча към този момент е в София за завършване на последните елементи по договорката. Острието също взе участие в " Голд къп " със селекцията на островната страна, която е част от Франция.

ЦСКА-София също по този начин е постигнал сделка с " Бейтар " (Йерусалим) за връщането в България на крилото Данило Асприля - някогашен състезател на " Литекс ", удостовери за Българска телеграфна агенция източник от клуба. 34-годишният колумбиец направи добър финален сезон за израелците с 18 гола и 6 асистенции в 36 мача.

Асприля към този момент е подписал персоналния си контракт с клуба от " Българска войска ". Той изигра 73 мача с 25 попадения и 15 асистенции за " Литекс " в интервала 2014-2015 година (два сезона), а през януари 2016 г. беше продаден за 2,5 милиона евро на " Ал Аин " (ОАЕ). 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР