ЦСКА-София се класира за четвъртфиналите на турнира за Купата на

...
ЦСКА-София се класира за четвъртфиналите на турнира за Купата на
Коментари Харесай

ЦСКА-София се измъчи, но се класира на четвъртфинал за Купата


ЦСКА-София се класира за четвъртфиналите на шампионата за Купата на България. На стадион „ Българска войска “ отборът на Стамен Белчев се наложи мъчно с 3:1 над втородивизионния Ботев Враца. Въпреки че „ алените “ бяха считани за безспорен любимец преди срещата, близо час те бяха в ролята на догонващи.

Гостите започнаха срещата с доста въодушевление и още в първите минути сътвориха няколко обстановки пред застаналия под рамката на вратата в този мач Георги Китанов. В 8-ата минута Ботев изненадващо откри резултата, откакто Атанас Димитров засече с глава центрира от корнер.

Само две по-късно Густаво Кулма можеше да изравни, само че стражът на гостите отрази неговия удар. В 20-ата отборът от Враца сътвори ново състояние за гол, откакто Атанас Кабов насочи страховит шут от близо 25 метра, само че за негово страдание топката срещна напречната греда и резултатът остана неизменен.

След почивката домакините се впуснаха в неспирни офанзиви към противниковата врата в опит да изравнят. Тяхната задача се улесни в 65-ата минута, при която Кристиян Григоров получи червен картон, оставяйки гостите с човек по-малко.

Само три минути по-късно „ алените “ съумяха да изравнят посредством гол на влезлия като запаса Фернандо Каранга. Голмайсторът на „ армейците “ засече с глава центриране от корнер и макар че топката в началото срещна тялото на защитник на Ботев, след това влетя в мрежата.

В 81-ата минута още веднъж Каранга бе забъркан във втория гол на ЦСКА-София. Бразилският нападател опита да засече остро центриране отдясно, само че се размина с топката, която обаче попадна в останалия непокрит Кирил Десподов, който от метър вкара за 2:1.

Три минути по-късно домакините си подсигуряваха триумфа с гол на Кевин Кубемба за крайното 3:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР