ЦСКА - София публикува информация, чрез която уведомява феновете на

...
ЦСКА - София публикува информация, чрез която уведомява феновете на
Коментари Харесай

ЦСКА - София обясни как ще протече продажбата на абонаментни карти

ЦСКА - София разгласява информация, посредством която уведомява почитателите на отбора по какъв начин ще протече продажбата на билети и абонаментни карти. Ето какво пишат " алените ":

" Армейци, 

Уведомявавме Ви, че на следващия ден, (18 февруари, събота) абонаментните карти за пролетния полусезон ще могат да бъдат закупени единствено и само от администрацията на ЦСКА (над съблекалните на мъжкия тим, в първата стая), която ще работи от 12:00 до 17:00 часа. 

На касата до почитател магазина на стадион " Българска войска " ще се продават единствено билети за семейството на Ботев (Пловдив). В 14:00 часа ще бъде отворена и касата до " Спортна София ", където също ще се продават пропуски за секторите " А ", " В " и " Г ". 

В 16:00 часа последователите на гостите ще имат опция да си закупят билети за мача от касата на бранш " Б ", която ще е отворена от 16:00 часа до края на първото полувреме на срещата. 

Входните талони могат да бъдат закупени онлайн отсам, а цените им са следните: 

- Сектор " А " - 12 лева. 
- Сектор " В " - 8 лева. 
- Сектор " Г " - 6 лева. 
- Сектор " Б " - 6 лева. 
- ВИП ложа - 130 лева. 

Абонаментните карти за пролетния полусезон ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на " Армията " и Националния стадион единствено за Първа лига и шампионата за Купата на България (без финала). 

Цените на картите са, както следва: 

- Сектор А - 87,5 лева 
- Сектор В - 57,5 лева 
- Сектор Г - 42,5 лева 
- ВИП ложа - 650 лева с включен паркинг ".
 Регистрирай се в Carlsberg Регистрирай се в Carlsberg " Домът на почитателите " и дай своите прогнози за ЦСКА - София - Ботев (Пд)
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР