ЦСКА-София представи първите си две попълнения за следващия сезон. Това

...
ЦСКА-София представи първите си две попълнения за следващия сезон. Това
Коментари Харесай

Официално: ЦСКА-София представи първите си две нови попълнения

ЦСКА-София показа първите си две попълнения за идващия сезон. Това са холандският защитник Юрген Матей и халфът Амос Юга.

" Армеици,

ЦСКА укрепи редиците си с две нови попълнения. Част от “червените” към този момент са холандският защитник Юрген Матеи и френският халф Амос Юга. Двамата минаха сполучливо медицински прегледи и подписаха персоналните си контракти с клуба, а от през днешния ден ще се причислят към тренировките на отбора.

Високият 191 сантиметра Юрген Матеи идва от Спарта Ротердам, където през миналия сезон в Ередивизие изигра като титуляр 26 мача и означи 2 гола. Преди това централният бранител направи солидна кариера с 8 сезона в Екселсиор, а като младеж развива гения си и в школата на Феинорд. Активът на 27 годишния Матеи в елита на Холандия е впечатляващ - 175 дуела, в които е записал 9 попадения и 8 асистенции.

Полузащитникът Амос Юга е на 27 години, висок е 186 см и идва от Льо Авър, където през последните 3 сезона записва 71 мача и 3 гола. Халфът е артикул на школата на Олимпик Лион, само че разкрива същинските си качества с екипа на Газелек Аячо, с които печели промоция за Лига 1. В елита на родината си тои изиграва 18 мача, а във втория ешелон с Льо Авър и корсиканския отбор общо 121 срещи, в които бележи 7 попадения. Юга се изявява на разнообразни позиции в средата на терена според от тактиката на тима. Тои е част и от националния отбор на Централна африканска република, за които досега има 15 дуела ", пишат алените на своя формален уебсайт.

фотография: cska.bg
efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  ЦСКА-София 1:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР