ЦСКА-София победи лидера в класирането Локомотив (Пловдив) с 2:0 като

...
ЦСКА-София победи лидера в класирането Локомотив (Пловдив) с 2:0 като
Коментари Харесай

ЦСКА-София нанесе първо поражение на Локомотив за сезона

 Efbet2023 Horizontal
ЦСКА-София победи водача в класирането Локомотив (Пловдив) с 2:0 като посетител в финален мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Това бе първа загуба през сегашния сезон за тима на Александър Томаш, до момента в който „ армейците “ записаха пети следващ триумф.

Играчите на Нестор Ел Маестро преобладаваха на терена, а с изключение на двата гола изпуснаха дузпа и още голям брой положителни положения. Гостите откриха резултата в 20-ата минута с попадение на Майкъл Естрада. Еквадорецът асистира на Дюкенс Назон за втория гол на " алените " в 39-ата минута, като домакините имаха искания за нарушаване. В края на първата част Динко Хоркаш избави дузпа на Назон, а в 62-рата гол на Естрада не бе зачетен поради засада на Назон.

Въпреки загубата, „ смърфовете “ резервират първото си място във краткотрайното класиране с актив от 29 точки, на 1 пред втория Черно море, до момента в който ЦСКА-София изпревари Арда и Левски, заемайки трето място в подреждането с 24 пункта и мач по-малко. В идващия кръг пловдивчани гостуват на стадион „ Тича “, а столичани се изправят в дерби против Левски на Националния стадион „ Васил Левски “.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР