ЦСКА-София победи Крумовград с 1:0 в мач от втория кръг

...
ЦСКА-София победи Крумовград с 1:0 в мач от втория кръг
Коментари Харесай

ЦСКА-София би Крумовград, ЦСКА 1948 излезе първи

ЦСКА-София победи Крумовград с 1:0 в мач от втория кръг на елита. Точен за армейците беше Тобиас Хайнц в 23-ата минута. Победата е първа за алените през сезона. В първия кръг те.

Преди началото на дуела администраторътСтойко Сакалиев изведе тима на терена с реплика на представителното знаме на Съвместното командване на специфичните интервенции на Българската войска. То е подарък от генерал-майор Явор Матеев във връзка 75-годишният празник на клуба. Знамето ще бъде амулет и знак на отбора.

Първото полувреме стартира с мощен напън на ЦСКА-София. Още във втората минута Марселино Кареасо се озова на добра позиция и стреля, само че в ръцете на Янко Георгиев. В 9-ата минута Санянг стреля по диагонала, само че изстрелът му излезе в навън. В 23-ата минута разумно стана 1:0. Амос Юга откри Тобиас Хайнц, който след страхотна задна ножица вкара топката в мрежата. Десетина минути по-късно Матиас Фаетон стреля от близка отдалеченост, само че Георгиев мазета в корнер. Веднага след тази обстановка.

През втората част треньорът Саша Илич пусна в игра Станислав Шопов на мястото на Амос Юга.  Доминацията на ЦСКА-София продължи, само че Шопов и Фаетон пропуснаха положителни шансове за втори гол. В 66-ата минута Хайнц и Фаетон бяха заменени от Данило Асприля и Марк-Емилио Папазов. След още седем минути на терена се появи и Асен Дончев, който размени Иван Турицов. До края Шопов и Кареасо пропуснаха още две положения за гол.
ЦСКА 1948 излезе преди всичко след 3:0 над Пирин
ЦСКА 1948 излезе преди всичко след 3:0 над Пирин Благоевград. Това беше втори триумф за отбора на Атанас Рибарски след успеха над Левски на старта. Попаденията вкараха Стоян Стоичков, Педриня от дузпа и Георги Русев. Пирин записа втора загуба и остава на последно място.

Треньорът Рибарски беше дал отмора на някои от главните си играчи. На пейката останаха Георги Русев, Антонио Вутов и Емил Ценов, които бяха титуляри против сините.

ЦСКА 1948 откри в деветата минута, когато Стоян Стоичков получи топката отдясно, финтира противник, влезе във вътрешността и с левия крайник стреля технично в десния ъгъл на вратаря Максим Ковальов. После Борис Тютюков стреля, само че Даниел Наумов избави.

В 19-ата минута съдията Иво Андреев отсъди дузпа за домакините за игра с ръка на Гезим Пепси. Зад топката застана Пердиньо, който вкара за 2:0. Това е втори гол за него през сезона, откакто се разписа и против Левски.

През втората част домакините понижиха темпото. Все отново в 81-ата минута Ерденис Гурища подаде на Елитон, който засече топката във вратата на гостите. ВАР обаче анулира гола.

В добавеното време на мача обаче се стигна до гол – вкара го Георги Русев след корнер.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР