ЦСКА-София изигра силен есенен полусезон, а през зимната пауза направи

...
ЦСКА-София изигра силен есенен полусезон, а през зимната пауза направи
Коментари Харесай

“Червените” атакуват първото място в Стара Загора

ЦСКА-София изигра мощен есенен полусезон, а през зимната пауза направи амбициозна селекция и не крие, че ще се опита да се настани на трона на първенеца Лудогорец. Днес “червените” гостуват на Верея (Стара Загора) в първия си формален мач за календарната година и всичко друго с изключение на три точки ще се одобри като неуспех. Домакините обаче не са тим за подценяване и не е инцидентно, че заемат 6-о място в класирането.

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев възнамерява да пусне измежду титулярите две от новите попълнения в отбора. Привлеченият на мястото на Антон Недялков Жеферсон ще работи по левия фланг на отбраната, а Роланд Алберг ще е в ролята на нападателен халф зад тила на головата машина Фернандо Каранга. Колумбийският нападател Хеан Бланко също е в групата на “червените”, само че ще остане на пейката.

Въпреки някои неточности в контролите, Витаутас Черняускас ще започва годината като титуляр на вратата. Николай Бодуров и Божидар Чорбаджийски ще си партнират в сърцето на защитата, а отдясно ще е Станислав Манолев. Останалите в състава на “армейците” ще са Тиаго Родригес, Раул Лое, Кирил Десподов и Рафаел Енрике. Кристиян Малинов пропуща дуела поради наказване, а Рубен Пинто е контузен.

Верея към този момент победи на собствен терен Лудогорец и Левски, а в този момент ще се опита да стори същото и с третия любимец в шампионата. Старши треньорът Благомир Митрев съобщи в навечерието на мача, че тимът му е направил добра подоготовка и няма никакъв боязън от противника. Бившият халф на Нефтохимик удостовери, че задачата пред Верея е попадане в първата шестица.

Единственият отсъстващ за домакините ще е Антон Огнянов, който е болен. Георги Андонов и Хосеин Сюлеймани са възобновени, като Андонов се чака да е титуляр. Дебют за заралии ще направи ветеранът Веселин Минев, пристигнал от Етър. Най-сериозната опасност за вратата на ЦСКА-София ще са други двама някогашни футболисти на Левски - Илиян Йорданов и Валери Домовчийски.

ППЛ - 21 кръг:

ВЕРЕЯ - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

ВЕРЕЯ (4-2-3-1): П. Колев; З. Илиев, И. Иванов, И. Мунин, В. Минев; Г. Вълчев, В. Бенгюзов; С. Мечев, Г. Андонов, И. Йорданов; В. Домовчийски
Старши треньор: Б. Митрев
ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): В. Черняускас; С. Манолев, Б. Чорбаджийски, Н. Бодуров, Жеферсон; Р. Лое, Т. Родригес; К. Десподов, Р. Алберг, Р. Енрике; Ф. Каранга
Старши треньор: С. Белчев

СЪДИЯ: Ивайло Стоянов
СТАДИОН: “Трейс Арена”
НАЧАЛО: 15:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 21 кръг, събота 17 февруари  Верея (Стара Загора) 15:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР